- Konu Yazar
Herkese merhaba. ağzımı bozmadan yazmaya çalışacağım. apartmandaki çocuklar inanılmaz terbiyesiz ve yaramazlar. kapalı garajımızda motoru muhafaza ediyorum fakat çocuklar sürekli motorun üstüne çıkıyor sağıyla soluyla oynuyor ve hatta bazı parçaları kırıyorlar. örneğin motorun ayaklık pegini sökmüşler. arka sinyalimi kırdılar. ve hatta bir keresinde motoru devirdiler ve yan grenajı değiştirmek zorunda kaldım. hangi çocuk sorumlu bu durumdan bilmediğim için aileleriyle de konuşamıyorum. zaten konuşsam da çocuklar bunu yapmaya devam edecek.
bu konuda nasıl bir öneriniz var acaba. branda örttüğümde de brandayı üzerinden atıyorlar yine oynuyorlar motorla. artık şaseye bir şekilde elektrik vermeyi düşünüyorum dokunduklarında çarpılsınlar diye. apartmanımda motorumun çalınma ihtimali yüzde 0 fakat sadece bu çocuklar yüzünden teknotakip bile almayı düşündüm fakat kapalı garajda internet çekmediği için işe yaramayacağından dolayı onu da alamıyorum.
Allah rızası için yardımcı olun nedir önerileriniz. eminim başklarının da başına gelmiştir bu sorun. yeni nesil çok felaket...
bu konuda nasıl bir öneriniz var acaba. branda örttüğümde de brandayı üzerinden atıyorlar yine oynuyorlar motorla. artık şaseye bir şekilde elektrik vermeyi düşünüyorum dokunduklarında çarpılsınlar diye. apartmanımda motorumun çalınma ihtimali yüzde 0 fakat sadece bu çocuklar yüzünden teknotakip bile almayı düşündüm fakat kapalı garajda internet çekmediği için işe yaramayacağından dolayı onu da alamıyorum.
Allah rızası için yardımcı olun nedir önerileriniz. eminim başklarının da başına gelmiştir bu sorun. yeni nesil çok felaket...