En ucuz scooter önerisi

Selam arkadaşlar evim ile işim arası yaklaşık 2km dik yokuş. Sabahları işe araba ile gidiyorum. Motoru garajdan çıkarmak işyerinde deli bağlar gibi kitlemek çok uğraştırıcı.

Şöyle kapının önüne koyabileceğim güneş vursa yağmur yağsa sallamayacağım. Çalınsa hırsıza .. saolsun diyebileceğim bi scooter ihtiyacım var. Atıyorum eminönüne gittim yolda bırakıp işimi halledip geleyim. Çalındımı uçtumu diye düşünmeyeyim.

Ucuz yollu bi sukuter önerisine ihtiyacım var. Yaptığım ufak araştırma sonucu sym fiddle 2 ler gözüme çarptı 2-3 bin tl aralığında fiyatları var eski modellerin.

Daha ekonomik ama 3 günde bir bozulmayacak öneriler ilaç gibi gelir.

thnx for your relation
king regards.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco sym den aşağı motor alırsan Allah günü bozulur asla karburatorlü 50 lik 100 lük scooter alma kışın çalışmıyor buji ısıtıcı yok vs vs bitmiyor derdi

Haklisin ama öncelik ekonomik oluşu bellir bi miktar para verirsem çalınmasin diye tribe girerim yine. Koymayacak bisi olsun :)

En ucuz ve en masrafsız scooterlar için 50 cc modellere yönelmelisin :) Kuba marka olanlarda cc yüksletme kiti var fabrika tarafından satılıyor 50 cc alıp 100 cc'ye yükseltirsen mtv sigorta ödemeden kullanabilirsin.

50cc ler ehliyet ve sigorta avantaji yüzünden faiş fiyatlandı diye biliyorum.

Motosikleti
Yok
Selam arkadaşlar evim ile işim arası yaklaşık 2km dik yokuş. Sabahları işe araba ile gidiyorum. Motoru garajdan çıkarmak işyerinde deli bağlar gibi kitlemek çok uğraştırıcı.

Şöyle kapının önüne koyabileceğim güneş vursa yağmur yağsa sallamayacağım. Çalınsa hırsıza .. saolsun diyebileceğim bi scooter ihtiyacım var. Atıyorum eminönüne gittim yolda bırakıp işimi halledip geleyim. Çalındımı uçtumu diye düşünmeyeyim.

Ucuz yollu bi sukuter önerisine ihtiyacım var. Yaptığım ufak araştırma sonucu sym fiddle 2 ler gözüme çarptı 2-3 bin tl aralığında fiyatları var eski modellerin.

Daha ekonomik ama 3 günde bir bozulmayacak öneriler ilaç gibi gelir.

thnx for your relation
king regards.

Honda Fizy 125
Honda Spacy 110
Honda Activa 100
Kymco Agility 125
Yamaha Cygnus L
Sym Fiddle II 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
honda fizy ne karbüratör mü kaldı arkadaşlar hangi çağdayız

En ucuz ve en masrafsız scooterlar için 50 cc modellere yönelmelisin :) Kuba marka olanlarda cc yüksletme kiti var fabrika tarafından satılıyor 50 cc alıp 100 cc'ye yükseltirsen mtv sigorta ödemeden kullanabilirsin.

tüm 50 cc modellere uyumlu var mı o kitlerden?
link verebilir misiniz?

Yamahaya bulaşma o modelde. Alacaksan spacy al. Çeyrek altın gibi motor. Anında elinden çıkarırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Spacy onermem paketci motoru calinma riski bence cok yuksek cunku adam calsa tornavidayla soke soke satar 1 ay gecinir ben bu senepten almadim yoksa atik cevik motor

Abi az butceni artir enjeksiyonlu al bak kisin calismicak motoru ureten muhendisten tut da sulalesine sabah aksam soveceksin

Spacy onermem paketci motoru calinma riski bence cok yuksek cunku adam calsa tornavidayla soke soke satar 1 ay gecinir ben bu senepten almadim yoksa atik cevik motor

Abi az butceni artir enjeksiyonlu al bak kisin calismicak motoru ureten muhendisten tut da sulalesine sabah aksam soveceksin

Bütçem çalındığında umursamayacım mebla ile sınırlı :)

max 2bin tl ayıracağım bütün karbüratörlüler kışın çalışmaz mı ?

Çalışır neden çalışmasın? Ben kar altında fizy'i tek marşta çalıştırıp gittim fakat ön arka kampana, en azından spacyde ön de disk fren var.

Hırsız motor ayırmaz, çalınması en kolay ne ise alır götürür. Öyle bırakıp bir yere gidersen olmaz o iş. Fiddle2 iyi bir modeldir hırsız hayır demez yani.

Ne kadar ucuz alcam desemde yine gittim 2015 bws 125 e takildim. Bakalim pazarlik suruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar