XXL kask olmuyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir sürü XXL kask denedim hiç biri olmuyor çok sıkıyor tavsiyesi olan varmı ? Kafa ölçüm 58 fakat yanak ve kulak kısmından sıkıyor.

acilabilir kask dene ama zaten biraz skmasi lazim yoksa sureklu yolda duzeltmek zorunda kalirsin

Bazı kaskların yanak pedleri değiştirilebilir ve boy boy oluyor. Örneğin b en Bell M5X kullanıyorum. Yanak pedi 1cmden 3,5cm'ye kadar mevcut. Ben aldığımda 3,5cm'lik yanak pediyle gelmisti. Ciddi sıkıyordu. 1,5cm'lik ped aldım. Kask bedeni XL'ydi. 3XL alsam yine yanaklardan rahatsız ederdi. Yanak pedleri harici satılmıyorsa kendiniz süngerini inceltip dikebilirsiniz. 58cm kafa çapına L-XL beden kasklar uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Facebook fotolarınız güncelse yanaklarda bir şişmanlık, baş bölgesinde bir anormallik filan yok. DOlayısıyla M beden kask size olmalı. O marka değilse öbür marka kesin olur. İlk defa kask takıyorsanız, alışık olmadığınızdan rahatsız edici gelmiştir. Kafa ölçüsüne uygun kask almalısınız. Rahat ederim diye büyük almayın sakın.

Ekipmanla ilgili detaylar ve özellikle kask denerken dikkat edileceklere dair bir animasyon için (bkz: http://www.motosiklet.net/forum/mot...-baslamak-uzerine-dusunceler.html#post3418889)

Kapsamlı bir başlama önerileri listesi için (bkz: https://eksisozluk.com/entry/39060890)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Açılır kask denedim zatende kaskı satanda kafama taktıgımda olmadığını soyluyor.

:) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Müdür adam yazalı 1.5 sene olmuş ya.
Üstüne üstlük banlatmış kaybolmuş gitmiş zaten kendisi.:farao:

Ya adam yeni üye olmuş niye hevesini kaçırıyorsun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar