recm edelim isterseniz?
bu kıza dediğiniz cezalar verilirse trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan verilir, bu durumda da inanın bana hepiniz 3 ay içinde yanarsınız. yükseklerden uçmayın gaza gelmeyin, yerine getiremeyeceğiniz duyarları kasmayın. altında kuba mondial falan varken yapmayın böyle hareketler demek kolay tabi hepimiz kullandık bir zamanlar, yüksek cc motosiklet alınca yanlayarak viraj dönme, sonrasını düşünmeden tekere kalkma, aralardan geçme falan hepsini yapcaksınız. yapmayanlar vardır tabiki ama en uysalı bile aralardan geçer, hız limitini aşar. o yüzden kendi ipinizi çekmeyin boşuna. azıcık mantık kırıntısı.
recm edelim isterseniz?
bu kıza dediğiniz cezalar verilirse trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan verilir, bu durumda da inanın bana hepiniz 3 ay içinde yanarsınız. yükseklerden uçmayın gaza gelmeyin, yerine getiremeyeceğiniz duyarları kasmayın. altında kuba mondial falan varken yapmayın böyle hareketler demek kolay tabi hepimiz kullandık bir zamanlar, yüksek cc motosiklet alınca yanlayarak viraj dönme, sonrasını düşünmeden tekere kalkma, aralardan geçme falan hepsini yapcaksınız. yapmayanlar vardır tabiki ama en uysalı bile aralardan geçer, hız limitini aşar. o yüzden kendi ipinizi çekmeyin boşuna. azıcık mantık kırıntısı.
Yol boş dahi olsa o motor altından kaçıp kaldırımda annesiyle yürüyen ufak bi kız çocuğuna çarpıp ölmesine yada sakat kalmasına sebep olsa dahi aynı mantığı güdecek misiniz? Not: altımda kuba mondial yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Kaldırımda olmasına da gerek yokmuş, bakın yaya geçidinde bile güven yok bu şerefsizler yüzünden ...
recm edelim isterseniz?
Kural ihlalinin hiçbir mantıkla açıklanacak durumu şansı yoktur.. Özellikle trafik ve iş güvenliği konusunda...Yapılır edilir o ayrı.. Biz diyoruz ki ceza verilsin.. Burada hiçe sayılan sadece kendi hayatı vs olsa kimsenin umrunda olmaz..Ancak sen bunu trafiğe yada yayaya açık olan bir yerde yapamazsın kardeşim..Yanlış yanlıştır ..Yaanlışı yapan varsa caydırıcı olacak olan cezayı almalıdır...
Kuba Mondial'le ne alakası var bu işin ? Tekere almayı 150cc scoterla , 100cc cupla hatta, elektrikli bisikletle bile yapıyorlar.. Benim makinem de çok rahat tekere geliyor, ben yapmıyorum, sıkışık trafikte bende 100 le çok rahat gider aralardan geçerim istesem, ama gitmiyorum geçmiyorum ( tamamen durmuş trafik hariç)... tamam virajda yan yan gidemem ona motorun gücü yetmezama bu zihniyet meselesi..
motoru öğrenirken hatalı ön fren kullanıp düşmek dışında hiç düşmem ve kazam yok... Bunları yapanların motorları servislerden kendileride hastanelerden çıkmıyor...
ben bi yere ulaşmayı seviyorum...bu hareketleri yaparken bir yere çakarsam ulaşamam.. aldığım riske değmez...
Risk senin kendi riskin olmalı.. diğer insanları kendi zevkin uğruna bu riske ortak etmeye hakkın yok...
ben de diyorum ki umarım ilk hatalı dönüşünde ilk kural ihlalinde o 3 yıl hapis cezasını sana yapıştırırlar diyorum ve s.. gidiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
hiç bir giden aracın arasından geçmedin? bütün şerit değiştirmelerin sinyallerle yapıldı? şehir içinde hep 50 km hızla gittin? rica ediyorum güldürmeyin. beni de trafik canavarı ilan ettinizdi, olsundu![]()
hiç trafik kuralı ihlal etmeden kim kullanıyor?... ben diğer insanları riske atacak şeyleri keyfi olarak yapmaktan bahsediyorum... sakız gibi sündürme söylediklerimi![]()
kurallar insanların sağlıklarını düşündükleri için varlar. sen aradan geçersin yanından geçtiğin araç korkar direksiyonu kırar takla atar. olamaz mı? olabilir. olasılık varsa risk vardır. ben sündürmüyorum da sen konuyu kendine göre yontuyosun. adam trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan bi yatırıp s...lim demediği kaldı. trafik kuralı ihlali = trafik güvenliğini tehlikeye sokmak.
oh be nihayetYav he he sensin...Akşam iş çıkışı bende tekere alıcam tamam.. kırmam senin minnoş kalbini
![]()