Haydi Tanışalım

:) Merhabalar.Ben İbrahim,40 yaşındayım ve Bartın'da yaşıyorum.Zealsun ZS125-6 modelinde bir makinam var.Daha bir haftalık.O'nu tanımaya pek fırsatım olmadı.Umarım aranızda iyi vakit geçiririm.Bilmediklerimi öğrenir,bildiklerimi paylaşırım.

HOŞGELDİN ARKADAŞIM UMARIM KALICI OLURSUN BURADA ÇOK EĞLENİP YENİ DOSTLUKLAR EDİNECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN :mrgreen:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

HOŞGELDİN ARKADAŞIM UMARIM KALICI OLURSUN BURADA ÇOK EĞLENİP YENİ DOSTLUKLAR EDİNECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN :mrgreen:
Niçin kalıcı olmayayım?Tabii bazı sitelerdeki gibi,kullandığımız araçlarla dalga geçilip pahalı makinaları kullananlar tarafından dalga geçilmezsek.Karşılıklı saygı çerçevesinde muhabbetler.(Bu arada hoşbulduk ve teşekkür ederim)

yokyok burası süper biryer benim motorum bile yok bu sitede herkes çok candan çok eğleneceksin emin ol

hepinize merhaba yaşım 42, yeni üye oldum kabul ederseniz inşallah kalıcı oluruz.

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Arkadaşlar,hepinizin hoşgeldin dileklerini kabul ediyor,'hoşbulduk' diyorum.Sağolun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldni arkadaşım.:rendeer:
Merak etme iki teker sevdalısı olan herkes kardeşdşr burada.

Hoşgeldin "Bozkurt74".Bende İstanbul'da yaşayan aslen çaycuma'lıyım.BAk bu sitede daha neler olucak.Yakında klüp olunca herşey daha güzel olucak.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar