[Manisa - MT]

Yokmu Salihliden kimse...:salut:

yazık kıyamam abi sana:p

salihlide odun köfte yerim üzümünü tüm dünya bilir zaten. ger geçişimde uğrarım kesin. ben de salihlili olmuşum:mrgreen:

manisaya da birkaç kere gelmiştim zaten bornovaya çok yakın. manisalı Allaaddin beyi tanıyan var mı? siyah kawasaki z750 si bi de piaggio x8 i vardı.

manisalı Allaaddin beyi tanıyan var mı? siyah kawasaki z750 si bi de piaggio x8 i vardı.

Alaaddinin in Sihirli Lambasını izledin galiba kanka...:queen:

Manisayı herhalde 20.000 nüfuslu yer sandın...Allah müstehakkını versin emi len...:)

Geçen sene bende Manisadaydım...Mesir Macunu dağıtan bir aksakallı dede vardı onu tanıyan varsa beri gelsin...:queen:

Alaaddinin in Sihirli Lambasını izledin galiba kanka...:queen:
Manisayı herhalde 20.000 nüfuslu yer sandın galiba...Allah müstehakkını versin emi len...:)
Geçen sene bende Manisadaydım...Mesir Macunu dağıtan bir aksakallı dede vardı onu tanıyan varsa beri gelsin...:queen:

walla 750 000 nüfuslu konyada diğer illerden birisi konyalı bir motorcuyu sordu bizim konya mtden bir arkadaşın tanıdığı çıktı.

motor severler 20 bin de olsa 750bin de olsa birbirlerini tanırlar:cherry:

ben bi gariplik göremedim sorumda.:cherry: 750 bin diyom kime diyom kankaaaa:p

o tanıdığı çıkan bendim şimdi metede diyecek heryerden sen çıkıyon :p

walla 750 000 nüfuslu konyada diğer illerden birisi konyalı bir motorcuyu sordu bizim konya mtden bir arkadaşın tanıdığı çıktı.

motor severler 20 bin de olsa 750bin de olsa birbirlerini tanırlar:cherry:

ben bi gariplik göremedim sorumda.:cherry: 750 bin diyom kime diyom kankaaaa:p

Valla mantıklı koydun hayatım Yılmazım...Ne diyim kurudum kaldım...:) :queen:

Dede Ramazan geliyor bak...Sakat durumlar...Motora 1 ay ara ver bence....:queen:

benim asker arkadaşını sormuştum konya mt ye sağolsun bir arkadaş tanıyormuş cvp yazdı askerde bile motosiklet muhabbeti yapardık başka bir sevda bu yaw

özlem hanım size arkadaş çıktı... manisa da iki motor sevdalısı bayan :cat:
unadopted casper hosgeldin diyorum bende :rendeer:

merhabalarr ben de motor alıyorum ve manisada oturuyorum aslında liseden beri hep motorumun olmasını istedim ama ancak çalışmaya başlaınca kısmet oluyor active english club ta ingilizce öğretmeniyim cumaları ben de gelebilir miyim henüz motorumu almadım :)

bi de man club dil di mi zira ben bi dişiyim

valla ben siparişi verdiğimden beri başka bişi düşünemez oldum kataloglar hep çantamda iki dakikada bir açıp bakyrm yoollarda sadece motorlara bakar oldum ve yüzümde salak bi sırıtışla dolaşıyorum komik bişimiş bu ya bu arada bleefless yamaç paraşütüyle ilgileniyorsun sanırım fotondan öle bi izlenim edindim manisada yamaç paraşütü de yapılabiliyor 1400 metreden hatta belki aramızda böle bi klup bile oluşturabiliriz daha dogrusu manhata katılabiliriz belki ne güsel sürekli adrenalin :)

Son düzenleme:
Oy oy oy!!ne oluyoruz yahu

bir bayan motorcu daha ha arkadaşlar...desenize bize sıkı rakipler çıkıyor..olsun olsun,,grubumuz zenginleşsinde ama bizi geçsinler önemli değil:wiinkk: bu arada özlem neler yapıyosun????

ŞU MANİSA VE İZMİRİ BİR ARA BULUŞTURALIM bir tarih belirleyelim kahvaltıya çiçekli köye çıkalım tanışalım kaynaşalım :cat:

off hocam kış geliyor yaaa sanki tren kaçtı gibi geliyor bana havalarda bir garip gidiyor artık manisa izmir mt karar verir tahminim kapalı bi alanda buluşulur gibi geliyor bana ama yakın zamanda dostlar bunu organize etse iyi olacak :cat:

beni çağırmayın yoksa o kadar çok soru sorarım ki bunalırsınız :D boş levha bigiyim :)

bu arada cuma akşamı olan toplantınıza katılabilir miyim ben de?

Son düzenleme:
"APV 41" Selam;;;

ah be abicim,,inan çok doğru söylemişsin..ben manisadan Mecit..manisa grubundanım..ben cuma günü toplantıda bunu söylücem manisalı arkadaşlara...sende izmir grubuna bahset istersen,,burada buluşalım ve kararlaştıralım tarihi..zaten 29 ekim Cumhuriyet kupası manisada olucak..drag yarışları[email protected] bana ulaşabilrsin abi...:cat:

ooo arkadaşlar 3gün giremeddik nete ne gelişmeler olmuş
izmir manisa mt tanışma falan
arkadaşlar en kısa zamanda tanışmayı ve buluşmayı ayarlayalım
çünkü ben yine taşınıyorum galiba özel nedenlerden dolayı
yalnız anadopted casper toplantıya katılacağın zaman haberleşelim
o toplantıya bende geliyim hem arkadaşlarla tanışma fırsatım olmuş olur
geldiğimden beri katılmak istiyorum toplantılara ama fırsat olmadı
bu arada hayalinin gerçekleşmesine çok sevindim
umarım en kısa zamanda benim ki de gerçekleşir
bu arada paraşüt istiyrm ama kardiyolojik nedenlerden dolayı doktordan izin koparamıyorumm

mecit mail attım bu arada sana okursun bir ara

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
manisa da kaç kişi oldunuz belli bir sayınız varmı??

belifeless ben sana özel mesaj gönderdm numaramı da yazdım orada bu cuma ben toplantıya katlmk istyrm birlikte gidelim olmazsa yoksa ben tek başıma gidersem belki beni dışlarlar :D iki kadın baskın oluruz şaka şaka konuşalım haberleşelim cuma için bix cafede olcakmş toplantı

ooo arkadaşlar 3gün giremeddik nete ne gelişmeler olmuş
izmir manisa mt tanışma falan
arkadaşlar en kısa zamanda tanışmayı ve buluşmayı ayarlayalım
çünkü ben yine taşınıyorum galiba özel nedenlerden dolayı
yalnız anadopted casper toplantıya katılacağın zaman haberleşelim
o toplantıya bende geliyim hem arkadaşlarla tanışma fırsatım olmuş olur
geldiğimden beri katılmak istiyorum toplantılara ama fırsat olmadı
bu arada hayalinin gerçekleşmesine çok sevindim
umarım en kısa zamanda benim ki de gerçekleşir
bu arada paraşüt istiyrm ama kardiyolojik nedenlerden dolayı doktordan izin koparamıyorumm

mecit mail attım bu arada sana okursun bir ara

Selam Arkadaşlar bende Kasabalıyım ama Antalyada yaşıyorum... Kasabalı arkadaşlar msn kullanıyorsa eklesinler beni [email protected] . Motorumla kısa zamanda kasabadayım inşallah .Manisadaki toplantınıza katılmak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar