SAKARYA'DA FECİ KAZA

Katılım
31 Tem 2007
Mesajlar
1,379
Sakarya'da motosikletli gruba bir aracın çarpması sonucu 8 kişinin öldüğü haberi geliyor..
Ayrıntılar:
 
Katılım
21 Haz 2006
Mesajlar
851
Allah rahmet eylesin ticari araç motorsikletli grubun üzerin e uçmuş diye duydum
 
Katılım
29 Tem 2015
Mesajlar
18,445
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah rahmet eylesin ticari araç motorsikletli grubun üzerin e uçmuş diye duydum

Gazetede öyle yazıyor, hafif ticari araçları genelde hayvan oğlu hayvan gibi kullandıkları için kimbilir ne b.k yedi de karşı şeride uçtu.
 
Katılım
27 Tem 2018
Mesajlar
160
Bir noktada ne kadar dikkatli oldugun, hangi kaski yada montu giydigin onemli olmuyor iste.

Motosiklet surmeye yeni baslamis biri olarak bu haberleri duydukca tedirginligim artiyor.

Cok uzuldum gercekten, allah rahmet eylesin
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
13 Ağu 2017
Mesajlar
2,510
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin 😔 Olay nasıl gerçekleşti muamma ama köpek gibi araba sürüyor şerefsizler,genelinin sebebi de kendi araçları değil şirket aracı. Elin aracı olunca mazota yıpranmaya bakmadan basıyorlar gaz.

Son 2 ayda (bunun 1 ayı raporlu evde yatıyorum) Ankara 'da şikayet ettiğim hafif ticari sayısı 6

Tahsildaroğlu
Türktelekom
Türktelekom
Selçuk ecza deposu
Ertürk şekerleme
Birmot

Üzerinde giydirme olmayanları hiç sayamadım..
 
Katılım
3 Şub 2017
Mesajlar
80
Bu ülkede yasamak gun gectikce resmen bir kumara donusmeye basladi. Kac defa yeter! dedik? Kac defa lanetledik bu trafik terorunu kim bilir.
 
Katılım
18 Ağu 2015
Mesajlar
389
yanlış zamanda yanlış yerde olmakla ilgili birşeye benziyor. motosikletle bir alakası yok gibi.
 
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
2,526
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yazık. Ölenlere Allah Rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar dilerim.
Bir kaç aydır motorsuzum. Otomobil kullanıyorum. Motosiklette ne kadar tehlikedeysek otomobilde de aynı tehlike mevcut. Makas atanlar, üzerine sürenler, yarış yapanlar, egosunu, komplekslerini sergilemeye doymayanlar... Durum öyle bir hal aldı ki kullandığımız kamyon olsa bir şey değişmeyecek.
Trafikteki insan unsuru son yıllarda çok bozuldu. Daha da bozulacak gibi duruyor...
Kazasız belasız sürüşler...
 
Katılım
15 Ağu 2014
Mesajlar
283
Allah rahmet eylesin. Bence bu araçların hepsine hız ölçen cihazlar takılması gerek. Hız kurallarına uymayan sürücüleri büyük cezalar alması lazım ki insanlar ölmesin
 
Katılım
26 Nis 2018
Mesajlar
170
Konu daha kesinleşmemiş ama büyük ihtimalle araba sürücüsü kafayi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

Çekmiştir keşke bir kontrol olsaydı yolda. Hanı motosiklet sürücülerini ikide bir ceviriyorlar ya neyse Allah rahmet eylesin.
 
Katılım
22 Eyl 2016
Mesajlar
7
Özellikle ticari araçların trafikte en sık yaptığı hatalar;

* Telefon ile ilgilenmek
* Takip mesafesine dikkat etmemek
* Sürat yapmak
* Makas atmak

Ve bu konuda ülkenin yaptırım mercileri göstermelik uygulamalar dışında hiç bir şey yapmıyor.

Binlerce trafik ekibi, gördükleri her ihlali özellikle trafiği tehlikeye atan bu tip sürücüleri her gördüklerinde cezaya boğsalar bir ihtimal engellenebilir.

Çok yazık. Ölenlerin motosikletli olması da mesele değil, otomobil ile bile bu gibi bir çok kazada günahsız, hatasız canlar kaybediyoruz ve hatası olanlar cinayetle yargılanmıyor.
 
Katılım
1 Ağu 2012
Mesajlar
854
acil format cekilmesi lazim, önce adina ticari arac kayitli olanlara, sonra BMW'cilere sonrada bütün ehliyet sahiplerine..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------

motosiklet ehliyeti sahipleri dahil..
 
Katılım
19 Mar 2009
Mesajlar
32
Kazanın olduğu yer gidiş geliş duble yol yakınlarında göbek yol ayrımı vs. yok. Motorcuların gittiği istikametin tersinden girmiş deniliyor araba için ama pozisyonu istikamet olarak doğru. Motorcu arkadaşlardan birinin bilinci açıkmış sanıyorum. Ailemden olay yerine gidenler olmuş. 2 motor da kazanın etkisiyle savrulmuş motorcu arkadaşlardan uzağa savrulanın bilinci açıkmış diyorlar. Motorun biri karşı şerit tarafına savulmuş. yol halen trafiğe kapalıymış. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.
 

czi

Katılım
16 Haz 2018
Mesajlar
54
Bende haberlerde gördüm bunu allah rahmet eylesin,

Yazık daha dikkatli olunması lazım diyen vali ye yazık böyle bir kazanın üstüne trafikte yoğunluk var mı yol ne zaman açılacak diyen spikere yazık.
Bu kadar ucuz işte insan canı 7 kişi ölüyor adam daha dikkatli olalım diyor kadın trafik ne zaman açılır diyor.

Dikkatsizlik konusuna gelince ne yazık ki dikkatsizlikten önce şu var bu memlekette altında ki araç araba motor farketmez ne kadar büyükse millet kendisini o kadar üstün sanıyor trafik de. Çünkü millet öküz daha kavrayamamış ki temel etik şeyleri, sabırsız bir kere sıfır hoşgörü

ben burda sadece araba sürücülerine konuşmuyorum bir sürü motorcu da var bu şekilde ne yazık ki.

2 aydır motor kullanıyorum topu topu trafikte kendi gördüğüm şeyleri yazayım tarafsız olarak:
Bir kere tüm araba sürücüleri canavar değil gayet çoğunluğu yol veriyor şeridi paylaşıyor vs bir kısım var bu sürücüler arasında telefonla oynayıp hiç sağa sola bakmayanı mı dersin bilerek önüne kıran mı dersin sinyal alışkanlığı filan nerdeyse kimsede yok zaten. İşte bu kısım benim gördüğüm kadarıyla çoğunluk değil ama bu insanlar sizi öldürebilir.

Aynı şekilde motorcular da var çat diye arabanın önüne kıran mı dersin hiç sinyal minyal vermeden ordan burdan kaçıp milleti paniğe sokan mı dersin yolda yer yoksa cart diye kaldırıma çıkıp yayaların dibine girip ara gaz çeken mi dersin ne ararsan var.

trafik adabı diye bir şey var benim az zamanlı trafik deneyimimde anladığım tek şey şu. yok arkadaş ne ceza korkutmalı insanı ne ışık ne polis ne vs..
sürücü de trafik adabı olmalı o olduktan sonra zor insanların ölmesi zor ihtimal..
 
Katılım
4 Mar 2007
Mesajlar
2,414
Motosikleti
BWS 100
Mksf yazmış face de
Yapıştırıyorum
Ölenlere allahtan rahmet dilerim
Yakınlarına sabırlar versin allah



Sakarya'da yaşanan elim kaza ile ilgili Mksf Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Suat Kahyaoğlu bizzat kaza alanına ulaştı. Hastanede yaralılar ile görüşmüş ve net bilgiyi kendilerinden almıştır.

Kaza hafif ticari aracın hakimiyetini kaybederek ve taklalar atarak, karşı şeritte seyreden Düzce den 3 bireysel motosiklet kullanıcısı kardeşimizin vefat etmesine sebep olmuştur. Araç içerisinden de 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Camiamızın başı sağolsun.

Mksf Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu
 
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
579
İsimleri öğrebilen var mı arkadaşlar? Kaç saat oldu halen isim bulamıyorum hiç bir yerde.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst