İlk gün bayramın birinci günü sabah namazından sonra 05:30 gibi yola çıktım akşam saat 10 gibi Giresun yakınlarında kampımı attım yaklaşık 900 km yol gitmiştim
Telefon batarya sorunu olduğundan ve kampı attığım yer kimsesiz bir park olduğundan fotoğraf çekmekle uğraşmadım Zaten yolculuk 2.Gün başlıyordu
2.Gün sabah yine 05:00 gibi yola çıktım ilk hedefim daha önce atladığım Sis Dağı idi peşine D-915 idi
Sis Dağından
Yolda biri var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Sis Dağını bitirmiştim sırada D-915 vardı Saat öğle vakti 11-12 idi D-915 ile bilinmesi gereken en iyi vakit öğle vaktidir Sabah erken ve öğenin 4-5 inden sonra sis yoğunlaşır
NOT:Sis dağında kafanızdan asla çıkarmamanız gereken şey oranın atmosferidir yolda seyir halinde o tehlikeli virajlarda aniden bir fırtına çıkıp sizi savurabilir ben ufak bir yana yatırma yaşadım şükür ciddi değildi
Bayram dolayısıyla İzmir plakalı jeep ve bir araç vardı sağolsunlar selamlaştık hal hatır soruldu
BİR GRUP DAHA VARDI ONLARDA MOTORCU DEĞİL MARKACI İDİ O TEHLİKELİ YOLDA SELAMSIZ SABAHSIZ YANLARIMDAN GEÇTİLER PATİKA BİR VİRAJI ÇIKTIM ONLARDAN GELENLER PATİNAJ ÇEKENLER VARDI BEKLEDİM BELKİ YARDIMIM OLUR DİYE SIRA SIRA ZAR ZOR ÇIKTILAR SELAMSIZ SABAHSIZ YANLARIMDAN GEÇTİLER BEN BİRİ DÜŞÜCEK GİBİ OLDU YARDIMA GİDİYORDUM MOTORUNA YAKLAŞTIRMADI
(20 kişilik grup ev parası motorları yanlarımdan selamsız sabahsız geçtiler Daha önce de olmuştu cbf ile gittiğimde kimse bize bakmıyor ama TransALp ile nereye gitsem büyük hoşgörü yaşadım hala da yaşıyorum)
Neyse bu MARKACI ları geçelim turumuza dönelim
Yolun 106 km 29 virajlı ve 2000 m yüksek olduğu söyleniliyor yaklaşık 3 saat sürdü
NOT: Yol için dikkat etmeniz gereken altın kural:Vakit Öğlen 11-15 iyi vakitlerdir Sabah erken saatlerde ve akşam saatlerinden kaçınınız ben 16 dan sonraya kaldım fena bir sis oluştu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Bayburt Of yolunu ciddi bir kaza geçirmeden bitirmiştim Bayburttan tekrar Trabzon sahil tarafına geçtim kampı attığımda saat 12 civarı idi
Sabah 05:30 gibi yola çıktım CBF 150 19 saatten fazla 1070 km teptim gece saat 00:30 civarı eve geldim İron Butt çuların rekorlarını egale ettim mi bilmiyorum
Bazen yolda keşke TransAlple gelseydim dediğim oldu
Benzincide motosikletin yağını değiştirip zincirini geriyorum
Motosiklet eldivenleri ile ufak bir sorun yaşadım Dönüşü de sahil tarafından yapmadığım Daha önceki Karadeniz turlarımda olduğu gibi Karabük tarafı çok sıcaktı Ellerimin siyah kollarımın beyaz görünmesini istemiyordum çorabımı delip eldiven yaptım çok işe yaradı
Şükür kazasız belasız rotayı tamamladım Yolda biri var
https://yoldabirivar.wordpress.com/ sayfamdan da daha farklı bir biçimde yazılmış raporumu okuyabilirsiniz
Yoldaşlar hepinize hayırlı bayramlar Bol maceralı gezi ve kamaplar