Merhaba ben CB 125f almak istedim amma fiyatı plaka dahil 11 bin TL dediler birde 10 gün sonra alırsın bayiden dediler yani üstüne almak emniyet felan 13 bin TL olacaktı bir computer olarak bu fiyat çok yüksek gördüm evet motor güzel herşeyi yerli yerinde ama o fiyat olmalıydı bende CB 125e almaya karar verdim temizinden sizce doğru mu yaptım? şunu da söyleyeyim herkes o motoru alırsan aldığın fiyata satamazsin dediler.
Şimdi fiyat konusu doğru bi commuter a o kadar para verilmesi aptallık, ancak aptal bir ülkede yaşıyoruz k.çıkırık elektrikli bisikletler bile 4 bin 5 bin lira olmuş , cb125f her yönüyle cb125e den çok daha iyi bir motor , sadece yeni olması bile gelecekte daha çok para edeceğinin göstergesi, bütçeniz el veriyorsa ve alırken acaba temiz mi , nasıl kullanıldı dememek için sıfırını almak daha mantıklı ama yok ben çok para vermek istemiyorum derseniz bence sıfır çin malı motorlar da işinizi görür , bazıları kaliteli oluyor mesela rks 150 r veya s modelleri veya mondial vulture 150 mr gibi, ben sıfır motor alma taraftarıyım çünkü türkiyede gerçekten insanlar ne otomobil ne de motosiklet kullanmayı biliyor, 125 cc lik motorla bile canını alana kadar hız denemesi ve tek teker yapılıyor