BİR HYOSUNG'cunun DRAMI
Motoru alalı bir yıl oldu, aldıktan birkaç ay sonra akü problemi yaşadım. çektirdim servise. Sarj ettik kontrol ettik sorun yok dediler. Hoppp 3 hafta sonra aynı dert. Bu sefer başka servise gittim. Akü garantisi 1 yıl diyerek cepten akü aldırttı. Sonraları distribütörle konusurken öğrendim ki öyle bir şey yokmuş. Tam mevzuyu kaşırken başka bir ağrızadan(stop etme) serviste olan motorumu usta apar topar gel al tribine girdi (belli ki haber aldı mevzuyu). Neyse konuyla ilgili kanıt sunamadığımdan veya tuzlu geleceğımden soğuk su içtim. Distribütör zaten motoruma kapsam içinde yapılan işlemlere dair bir döküm vermemekte ısrarcı. Bu sırada usta motorda sorun yok demesine rağmen bujileri değiştirdi. Sorun yok ama bujiler yanmış bakın mevzuya

Neyse buralar geçmiş mevzu.
Saolsun burdan sonra durağım ilk servis oldu ve istop etme sorunumu giderdiler.
8 ay sonra
Bayram öncesi motor zor marş almaya başladı ve bir gün yine çalışmadı. Toplamda 5 servisi de aradım çevrede olan ancak bayram öncesi herkes yoğummuş. Neyse 3 hafta yatan motoru zar zor servise götürebildik. Ben bekliyorum konjektör falan değişir diye. Yine sarj edilip sorun yok dendi. Dedim biz bu hikayeyi 1 sene önce yaşadık yine. Sorunu yok dediler. Eyv dedim ne diyeyim. Şimdi tekrar yolda kaldım, bir gün sonra. Eve gelince marş aldı onuda çözemedim. herhalde ısınıp genleşen bişiler sorun çıkarıyor. Salı günü motorun 5 ay daha devam eden garantisini yakıp özel elektikçiye gideceğim ve sonra motoru satacağım. Allah bir daha yanından geçirtmesin hyosungun. Sevenlerine affola ama ben para verip sorunumu çözememekten bıktım.