Vizör Renk Tercihi

Kaskın şeffaf vizörü çok çizildi güneş vurunca hiç bir şey görmüyorum artık. Renk olarak gri ile sarı arasında gidip geliyorum. Mümkünse gece görebileyim bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Gece kör yapmayacak renk hangisidir? Şimdiye kadar hep şeffaf kullandım. Ancak sabah işe giderken akşam gelirken de güneşi karşıma alıyorum buda kör ediyor beni.

Ben gold türü vizör kullanıyorum.Öğlen güneşinde battı çıktıya girince bile afallıyorum.Gece zaten bir şey göremiyorum :) Şeffaf vizörü çantada taşımak lazım.

iridium vizor yani sarı kullaniyorum zorda olsa gece uzun isiklarla onumu görebiliyorum

Motosikleti
vespa gts 250 super
Shoei siyah vizörü kullanıyorum gece gündüz çıkarmıyorum hatta hiç ışık olmayan yollarda bile sıkıntı yaşamadım geceleyin. tabi kontrollü hızda giderken aksi halde gece sürüşünü sevmiyorum tavsiyede etmiyorum.

Bir iki defa gözlük denedim ancak pek kullanışlı gelmedi. Rahatsız etti hiç gözlük kullanmadığımdan dolayı olabilir. Şeffaf vizör deki çizikleri gidermenin bir yolu var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güneşte rahat ettirecek vizörle gece kullanmak ciddi tehlikeli.

Güneşte rahat ettirecek vizörle gece kullanmak ciddi tehlikeli.

Yıllardır sadece şeffaf vizör kullandım aslında pek rahatsız olmuyordum ancak vizör çok fazla çizilmiş. Bütün o çiziklere ışık karşıdan vurunca bir şey görünmez hale geliyor. Normalde çizikler belli olmuyor ama karşıdan ışık vurduğunda hepsi ben buradayım diyor.

Bir iki defa gözlük denedim ancak pek kullanışlı gelmedi. Rahatsız etti hiç gözlük kullanmadığımdan dolayı olabilir. Şeffaf vizör deki çizikleri gidermenin bir yolu var mı?

Pasta cila yapan bir yere gidin, polisaj makinesi ile pasta cila yapsın (sandalyeye oturacak, polisaj makinesini bacaklarına oturtup çalıştırıp eliyle vizörü pasta cila yapacak. 3M ürünü kullanmasını öneririm). Çok derin çizikler haricinde ne varsa gider, ekonomi yapar, orjinal vizörle devam edebilirsiniz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar