direksiyon sınavı ayın 23 unde.ayagının alçıda olması kesınlıkle engel ve kabul etmıyorlar bılgın olsun.aynı sekılde benımde omuzum alcıda ve kasım 22 dekı sınava tarıh verıyorlar yanı bır sonrakı sınavı beklemek durumundasın benım gıbı..
Ben A2 yi Yenibinyıl (Ankara) sürücü kursundan alıyorum. Biraz önce sordum adayların bir kısmı 23.09.2006 da bir kısmı da 30.09.2006 da girecekmiş direksiyon sınavına. (Bizimki 30.09) Hangi kurstan aldığınıza bağlı galiba.. Emin olmak için arayıp sorun mutlaka.
Herkese başarılar..
Ben A2 yi Yenibinyıl (Ankara) sürücü kursundan alıyorum. Biraz önce sordum adayların bir kısmı 23.09.2006 da bir kısmı da 30.09.2006 da girecekmiş direksiyon sınavına. (Bizimki 30.09) Hangi kurstan aldığınıza bağlı galiba.. Emin olmak için arayıp sorun mutlaka.
Herkese başarılar..
Maddog ben hiç eğitime gitmedim sadece başvurumu oradan yaptım. Ancak bildiğim kadarıyla ileri sürüş eğitimi Çayyolu Motomax ta ve Ulusan Motor da veriliyor..
Evet 30 Eylül deki sınav telafi sınavıymış. Bizim eğitmeni hem araba hem de motosiklet sınavına verdikleri için biz o zaman girecekmişiz herhangi bir vakit kaybımız olmayacağını sertifikaların aynı zamanda çıkacağını söylediler. inşallah öyle olur.
Sınava girecek herkese başarılar arkadaşlar. Bende Kayışdağı İlk. Okulu'nda giriyorum. Keeway'imle arkadaşla birlikte gelicem; artık hayırlısı neyse o olsun diyorum![]()