Bazıları yüzünden hepimizin adı çıkıyor!!Yapmayın Arkadaşlar!!

DH de karşıma çıkan bir konu.. Bazı kendini bilmezler yüzünden bütün motorculara nefret kusulmuş resmen.. Kendiniz bilmez kişilik ayna kırmış, büyük ihtimalle bugün yarın Youtube'a videosu yüklenir.. Kimisi kaldırımdan gider, kimisi kafasına kamerayı takar artislik yapar.. İşin b**u çıktı artık. Bu ve benzeri olaylardan bizlerde zan altında kalıyoruz. Lütfen daha sakin ve dikkatli olalım.

Konu Linki : https://forum.donanimhaber.com/34tu5356-plakali-motorcu--134404935

Motosikleti
CBR 125 R 2014
DH de karşıma çıkan bir konu.. Bazı kendini bilmezler yüzünden bütün motorculara nefret kusulmuş resmen.. Kendiniz bilmez kişilik ayna kırmış, büyük ihtimalle bugün yarın Youtube'a videosu yüklenir.. Kimisi kaldırımdan gider, kimisi kafasına kamerayı takar artislik yapar.. İşin b**u çıktı artık. Bu ve benzeri olaylardan bizlerde zan altında kalıyoruz. Lütfen daha sakin ve dikkatli olalım.

Konu Linki : https://forum.donanimhaber.com/34tu5356-plakali-motorcu--134404935

İşte bu medeniyetten önce paranın gelmesinin sonuçları

bu ayna kıranlar iyi birşey yapıyormuş gibi kanalına yüklüyor sıkıştırdı beni bende aynayı kırdım diyor yorumlara bakıyorum eline sağlık abi,iyi yapmışsın abi üstelik hak verende çok ona hayret ediyorum

Motosikleti
Forza 250
İnsanlar haklı. Fakat bunun motorcusu , arabacısı falan yok. Herkesin nasıl kullandığı ortada işte her gün trafikte neler yaşıyoruz. Bugün motosiklet sürücülerini linç ederler yarın başka bir olay olur onu. Hepsi süper sürücü zaten. O yüzden uğraşmayın bu nefretin önüne geçemeyiz. Hele bu ayrımcılık varken.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam motosiklet sürücüsü haksız olabilir ama orada forumda yazılanlar beni çok sinirlendirdi."keşke arkadan vursaymışta 50 takla artırsaymış bak bak bak... Herkes canını yolda bulmadı, kim bilir o motorcu gelene kadar kaç tane sıkıştırma yaşadı kaç tane kaza tehlikesi atlattı.Yapmayin arkadaşlar tamam hatasını söyleyelim ama bu araba kullanıp motor kullanmaktan bi haber sürücülere de fırsat vermeyelim bugün ona " şuna bir vuralım arkadan 50 takla atsın " derler yarın bize

ben size ayna kırmaya çalışan kızlarımızı göstereyim;

videoyu 3:15'e çekin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dün başimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :
Çevre yolunda 60 km ile gidiyorum. O gün de eve gidene kadar en az on araç yolda sıkıştırdı.Aslinda hiç sınırlı biri değilimdir ama sol şerit boş olmasına rağmen zırt bırt kornaya basan araba sürücüsü benim balatayı yaktırdı. Yanına gittim " dayı zaten önüm kapalı, sol şerit boş ne diye sıkıştırıp kornaya basıyorsun dedim ? Sen de hızlı git gibisinden bir şey söyledi gelde çıldırma.. ama sabır çektim yola devam ettim.Demem o ki başınıza gelmeden anlamıyorsunuz, insanın sinirleriyle zevkine oynuyorlar..

Dün başimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :
Çevre yolunda 60 km ile gidiyorum. O gün de eve gidene kadar en az on araç yolda sıkıştırdı.Aslinda hiç sınırlı biri değilimdir ama sol şerit boş olmasına rağmen zırt bırt kornaya basan araba sürücüsü benim balatayı yaktırdı. Yanına gittim " dayı zaten önüm kapalı, sol şerit boş ne diye sıkıştırıp kornaya basıyorsun dedim ? Sen de hızlı git gibisinden bir şey söyledi gelde çıldırma.. ama sabır çektim yola devam ettim.Demem o ki başınıza gelmeden anlamıyorsunuz, insanın sinirleriyle zevkine oynuyorlar..

haklısın, millette büyük problem var. dün aracımla sağdan yavaş yavaş giderken sollamaya çıktım. yanımda yüklü bir kamyon var. solluyorum. arkadan ..... ....... biri selektör yapıyor. be ..... ......... çocuğu yanımda kamyon var, kamyonu bi geçeyim de sağa geçecem herhalde. kamyonun altına mı gireyim ..... .......

yeminle akıl sağlığını korumak bile bu ülkede bir lüks.

Motorcu suçlu, özellikle youtube kanalına malzeme çıkaranlara söylüyorum. Ama şu da bir gerçek şeritten gitsen sıkıştırıyorlar aradan geçsen laf söylüyorlar. Özellikle canına kastedenler çok. Kurallar bu kadar gevşek işte. Bu hafta youtubede bir video izledim. Adam Türk, Almanya da tır ile hız sınırını aşınca belli bir süre tır parkta yatıp ehliyetine belli bir zaman el koyuluyormuş. Şimdi biz de aynı kurallar olsa motorcu da araba kullanan da mum gibi olur

O konuyu takip ediyorum bir kaç ılımlı mesaj da attım ama nafile, nefret büyüyor da büyüyor. Bir iki kendini bilmez motorcu yüzünden hepimiz, %95 o kısımda gösteriliyoruz. Bu ayna kırma ve 4 teker sürücüleri ile dalaşma muhabbeti acilen sonlandırılmalı. Çok fazla oldular artık. Kask kamerasını icat edenin...

4 senedir istanbul'da motor kullanıyorum.

Toplam 10 tehlike atlattıysam 8'i motorcular yüzünden.

Adamlar haklı.

Hepiniz kafası kopmuş sinek gibi motor sürüyorsunuz.

motorcular kötü de arabacilar cok mu iyi?

Hokahey Hocam mesele arabacı iyi kötü değilki, mesela bir kişinin yaptığı bi halt yüzünden senin benim hakkımda verip veriştirilmesi. Ben zaten eminim arabacı normal yolunda giderken motorcu gelip aynasını kırmamıştır, arabacıda yemiştir bi halt mutlaka ama buna karşılık böyle yapmamak gerek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

Tamam motosiklet sürücüsü haksız olabilir ama orada forumda yazılanlar beni çok sinirlendirdi."keşke arkadan vursaymışta 50 takla artırsaymış bak bak bak... Herkes canını yolda bulmadı, kim bilir o motorcu gelene kadar kaç tane sıkıştırma yaşadı kaç tane kaza tehlikesi atlattı.Yapmayin arkadaşlar tamam hatasını söyleyelim ama bu araba kullanıp motor kullanmaktan bi haber sürücülere de fırsat vermeyelim bugün ona " şuna bir vuralım arkadan 50 takla atsın " derler yarın bize

Bizim yüzümüze söyleyemediklerini klavyeden söylüyorlar hocam boşver.. Bunlar hep bi ezilmişlik. Halbuki reelde olsa bi halt edemeyecek insanlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

O konuyu takip ediyorum bir kaç ılımlı mesaj da attım ama nafile, nefret büyüyor da büyüyor. Bir iki kendini bilmez motorcu yüzünden hepimiz, %95 o kısımda gösteriliyoruz. Bu ayna kırma ve 4 teker sürücüleri ile dalaşma muhabbeti acilen sonlandırılmalı. Çok fazla oldular artık. Kask kamerasını icat edenin...

Millet internette izlenme artırmak için 3-5 lira fazla kazanabilmek için yapmadıkları kalmıyor, sonra bu muhabbetler oluyor maalesef. Şuan Dhdeki konuda kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef sizinde dediğiniz gibi..

Bu arada Dh Nickiniz ne Hocam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Ben motorcu olup adam olan görmedim

Kendi adına konuş hocam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende bi yorum kondurdum konuya, haklı taraflarıda var adamların. Ama genelinin zoruna giden duran trafikte aradan geçmemiz. Ufacık bir çabayla yol açmak yerine ayıplıyorlar, yazık.

Motosikleti
R25, CRF250L
Suç her zaman arabacılarda olmuyor. Dün motorcu yüzünden motoru yatırdım. Sinyal vermeden önüme kırdı bende ona vurmamak için yatırdım motoru. Allahtan hızlı değildim bir şey olmadı. Ama yerden kalktığım an çocuğa giriştim :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar