Kuba Kuba Dragon 50 (yeni)

Motorun Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Paylaşımın çok güzel. Eğer uygun maliyetli olursa bende senden alabilirim. hatta forumda alacak arkadaşlar olacaktır.
Bir önerimde eğer ekranda saat gösterip benzin bitimine yakın uyarı çıkarsa daha şık olabilir.

Teşekkürler. Saat olayini tekrar bir gozden geciregim lakin saat ve tarih ayarlanmasi icin bir buton konulmasi gerekiyor. Kesme biçme yapmadan halletmek istiyorum bu yuzden saat ozelligini cikarmistim. Onun yerine seyahat suresi gibi ozellikler eklemeyi düşünüyorum.
Ticari olarak dusunmuyorum 10 adet uretim icin sipariş gectim kartlari bekliyorum.

debriyaj komple değiştiren yayları güçlendiren bir arkadaş var mı fikir edineceğim.. benim motor son gazda sıyırma yapıyor tam torku alamıyorum anlayan bilen varsa bi desin şu motorun seti tam uyar vs

Merhabalar 3 aylık dragon 50 sahibiyim. Motordan çok memnunum kullanımı olsun yakıtı olsun çok iyi. Günlük 100 km yapıyorum ve şu an 1700 km yaklaştım. 2 defa alt kulak vida sını kırdım bir daha kırılırsın bilmem. Ayrıca çok aşırı titreme vardı. Ön dişliyi 13 den 15 e yükselttim ve titreme sorunundan kurtuldum. 13 deiken 7000 deviri geçince çok titreme oluyordu. 15 de bu 8000 8500 devire kadar çıktı ve daha da hızlandı. 13 dişlideyken 7000 devirde 65 yaparken 15 dişlide 75 km çıktı ve yokuş aşağı 100 km gördüm. Tavsiye ederim. Kazasız sürüşler dilerim.

Merhabalar 3 aylık dragon 50 sahibiyim. Motordan çok memnunum kullanımı olsun yakıtı olsun çok iyi. Günlük 100 km yapıyorum ve şu an 1700 km yaklaştım. 2 defa alt kulak vida sını kırdım bir daha kırılırsın bilmem. Ayrıca çok aşırı titreme vardı. Ön dişliyi 13 den 15 e yükselttim ve titreme sorunundan kurtuldum. 13 deiken 7000 deviri geçince çok titreme oluyordu. 15 de bu 8000 8500 devire kadar çıktı ve daha da hızlandı. 13 dişlideyken 7000 devirde 65 yaparken 15 dişlide 75 km çıktı ve yokuş aşağı 100 km gördüm. Tavsiye ederim. Kazasız sürüşler dilerim.
Yeni gelen dragonlarda arka 42t onler 12t degisitirecek arkadaslarin bilgisi olsun. Ben on tarafi 14 cekecegim bu hafta.
Yine yeni gelen dragonlarda gevsek civata veya forumda yazilan çoğu hata yok. Masallahi var suan. Sanirim yetkililer forumu takip ediyor.

Yeni gelen dragonlarda arka 42t onler 12t degisitirecek arkadaslarin bilgisi olsun. Ben on tarafi 14 cekecegim bu hafta.
Yine yeni gelen dragonlarda gevsek civata veya forumda yazilan çoğu hata yok. Masallahi var suan. Sanirim yetkililer forumu takip ediyor.

13 /46 12/42 arasında +1 hız farkı var bu farkedilir bir fark yapmaz

Kullanıcılar adamlara mail atsa şurasını şöyle yapın diye adamlar illaki kontrol edecekler bizler adamlara haber vermiyoruz onlarda bizi takip ediyorlar :) Her ne kadar test etseler de kullanıcılar kadar iyi tanıyamazlar motosikleti

Dragon kadar yorum alan bir konu yok o yüzden takip etmeleri güzel. 100 cc silindir takan var mı?

Arkadaşlar dişli 13 deyken 1 depo benzin ile yani 10 litre 430 km yapıyordum. Dişliyine 15 yaptıktan sonra 494 km yaptım tabi yedek depo hariç yani 74 km fazla bence çok iyi tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba
Motora benzin göstergesi için resimdeki ekrana ledli uyarı ışığı yapacaktım lakin plastiği sökünce böyle geniş bir boşluk var.
bende led göstergeden vazgeçip Tam burası için özel bir kart tasarlamaya karar verdim. Bu boşluğa aşaıda linkini paylaşmış olduğum 128*32 piksellik güzel bir led ekran koyacağım.
Ekleyeceğim özellikler;
Benzin göstergesi(azaldığında uyarı verecek - kesme biçme yapmadan depo dışından özel bir sensör ile ölçüm yapacağım)
Akü voltajı,
Dörtlü özelliği (belki)
Merhaba iyi günler gibi efektif animasyonlar vs
eklemeyi düşünüyorum. Bunların haricinde tavsiyeleriniz ne olur? Sizlerden fikir almak istiyorum

led ekran linki:
https://www.youtube.com/watch?v=LLDdEcoh-oo

Resimler:

http://i.hizliresim.com/9ND4Qr.jpg

http://i.hizliresim.com/qvJYbQ.jpg

sayın hocam sökülmesi nasıl bu panelin ve bu linkteki volt ölçer içten cuk sığar mı?
https://urun.n11.com/diger-aksesuar...oltmetre-dijital-kirmizi-led-panel-P153990705

Merhaba bende 1 haftalık dragon sahibiyim. Şu an 150 km de motor. Memnunum ancak birinci viteste stop ediyor kendi kendine rölanti sanki çok düşük sabahları jiklesiz çalışmıyor. Servis bu duruma normal dedi herkesin motoru bu aşamalardan geçti mi acaba?

Merhaba bende 1 haftalık dragon sahibiyim. Şu an 150 km de motor. Memnunum ancak birinci viteste stop ediyor kendi kendine rölanti sanki çok düşük sabahları jiklesiz çalışmıyor. Servis bu duruma normal dedi herkesin motoru bu aşamalardan geçti mi acaba?

karbüratörlü motorlarda adettir yapar biraz jikleyle zengin karışım yakması gerek motorun rölantiye ısınması için

tmp

Hayırlı uğurlu olsun normaldir ilk bakımda servis tüm ayarlarını kontrol eder servisin başında dur :)

Yorumlar için sağolun. Orijinal cc yükseltme kiti ile cc yükselten var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar