- Konu Yazar
Henüz çıkmadı. Yamaha nın web sitesinde bazı bilgiler var ama ne renkleri, ne fiyatı belli. Üstelik bu kasa değişiminin 250-400 cc leri de kapsayıp kapsamayacağı da belli değil.
Öne çıkan özelliklerin arasında anahtarsız giriş ve asr bulunmakta. Göstergeler analog olmuş. Bence eski hali daha güzeldi ama tercih meselesi tabi. Fiyatının 18-20 bin aralığında olduğu söyleniyor yorumlarda. BU fiyat ÖTV den dolayı tabiki. 250 cc ile arasında çok az fiyat farkı vardır aslında.
Şimdi merakla beklenen 250-400 cc lerinde bu kasa ile çıkıp çıkmayacağı. 300 cc altı motorsikletleri otoyollara çıkmaması ile ilgili de bir kanun taslağı mı var onu bilemiyorum. Bu yönde yapılmış bir hamle olabilir 300 cc lik xmax.
Bunun dışında ben ÖTV etkisi ile bu makinanın ölü doğacağını düşünüyorum. Sanırım birkaç beygir için kimse 3-5 bin TL fazla ödemek istemez. Şayet 250 ve 400 cc lerin kasası ve özellikleri değişmez ise..
Detay
Saf TMAX DNA'sına sahip sportif ve dinamik tasarım
Performans ve ekonomi sağlayan Blue Core
Dengeyi artıran motosiklet tarzı çatallar
Güvenli sürüş için Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
Smart Key: anahtarsız kontak sistemi
Parlak ve şık LED ön ve arka lambalar
2 tam kapalı kask ve daha birçok eşyayı saklamak için geniş sele altı saklama alanı
Çok işlevli gösterge paneli ve anahtar kontrolü
Cihazlarınızı şarj etmek ve elektriğe bağlamak için 12 V soket
Sportif yol tutuşu ve denge sunan yüksek jantlar
Ön ve arkada disk frenleri, standart donanım olarak ABS
Yüksek kaliteli sele ve geniş sele altı saklama alanı
Öne çıkan özelliklerin arasında anahtarsız giriş ve asr bulunmakta. Göstergeler analog olmuş. Bence eski hali daha güzeldi ama tercih meselesi tabi. Fiyatının 18-20 bin aralığında olduğu söyleniyor yorumlarda. BU fiyat ÖTV den dolayı tabiki. 250 cc ile arasında çok az fiyat farkı vardır aslında.
Şimdi merakla beklenen 250-400 cc lerinde bu kasa ile çıkıp çıkmayacağı. 300 cc altı motorsikletleri otoyollara çıkmaması ile ilgili de bir kanun taslağı mı var onu bilemiyorum. Bu yönde yapılmış bir hamle olabilir 300 cc lik xmax.
Bunun dışında ben ÖTV etkisi ile bu makinanın ölü doğacağını düşünüyorum. Sanırım birkaç beygir için kimse 3-5 bin TL fazla ödemek istemez. Şayet 250 ve 400 cc lerin kasası ve özellikleri değişmez ise..
Detay
Saf TMAX DNA'sına sahip sportif ve dinamik tasarım
Performans ve ekonomi sağlayan Blue Core
Dengeyi artıran motosiklet tarzı çatallar
Güvenli sürüş için Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
Smart Key: anahtarsız kontak sistemi
Parlak ve şık LED ön ve arka lambalar
2 tam kapalı kask ve daha birçok eşyayı saklamak için geniş sele altı saklama alanı
Çok işlevli gösterge paneli ve anahtar kontrolü
Cihazlarınızı şarj etmek ve elektriğe bağlamak için 12 V soket
Sportif yol tutuşu ve denge sunan yüksek jantlar
Ön ve arkada disk frenleri, standart donanım olarak ABS
Yüksek kaliteli sele ve geniş sele altı saklama alanı