Honda winggo yu satabilir sem alicam bakalim nasip olursa.Evet, sırf yakıtı ve hızlıca 110 km/h hızına ulaşabilmesi sebebiyle cezbediyor.
Honda winggo yu satabilir sem alicam bakalim nasip olursa.Evet, sırf yakıtı ve hızlıca 110 km/h hızına ulaşabilmesi sebebiyle cezbediyor.
Hiç bir motor günlük 75km gitmek için uygun değildir .evi değiştir uygunu o dur
Fiyatlar maalesef çok yükseldi.Bende düşünüyordum bu motoru ama Honda winggo motorumu satmak ta istemiyorum o yüzden ikinci el Cbf 150 alicam galiba.Bu motorla uzun yol yaparsin Honda da her zaman bir kalite oluyor,yapacağı normal sürat ta 100-110 olur bayir aşağı 120-130 görür belki ama oda zorlamalarla.Bu sikistirma olayi can sıkıcı kamyonlar bile 100 km hıza ulaşıyor yola çıkmak için en kötü 200 cc bir motor lazım.Herkese merhaba öncelikle forumda yeniyim ve kulanan arkadaşlara abilere bi kaç sorum olacak motordan memnun musunuz
motorcu tanıdığım çevre uzak dur diyor yorumlarda 10.000 tl vermem diyorlar yazık günah diyorlar uzun yol yapan birisiyim hızda gözüm yok ama trafikte sıkıştırmalar oluyor ve hızlıca uzaklaşmak gerekiyor çevrem bana bajaj al diyor ama kalite hisetmiyorum ve honda daha sorunsuz gibi geliyor sizlerin önerisi nedir acaba yorumlarınızı bekliyorum
#PARÇASI NASIL ?
#10.000 TL VERİLİR Mİ ?
#UZUN YOL YAPILIR MI ?
#YAKIT DURUMU NASIL ?
#SON HIZ ?
#REDLİNE YANİ KIRMIZI DEVİRE GELMEDEN GÖRDÜĞÜ SON HIZ NEDİR ?
#YOKUŞTA BAYILIR MI ?
şimdiden teşşekürler tekeriniz düz basın![]()
Hayırlısı olsun ne alacaksan elini çabuk tut dolar oldu 6.5Şuanda bajaj NS160 ve Honda cb125f arasında kaldım bajaj ns160 teknik ve tasarım açısından önde ama hiç başım ağrısın istemiyorum motorun yok burası bozuldu yok şu derdi var diye servise gitmek istemiyorum bu konuda Honda mantıklı geliyor beni uzun yolda üzmesin istiyorum bajaj böyle güven vermiyor gibi ( çift amasör o kadar takılımıyorum ve bajajin 2. El piyasası da korkutuyor Honda daha mantıklı gibi ) bu ayın sonlarına doğru beli olacak alınca burada ne aldığımı paylaşırım.![]()
Hayırlı olsun deneyimlerini yazarsın kullandıkça.Bu motor cb125e nin yerine geldi sanırsam Cbf in yerini tutmaz.İngilterede çok sattı diye okumuştum yorumlarda.merhaba bende bu gün bir cb125f alarak katıldım.oncelikle buraya bu motosikletten alacak arkadaşlara bilgi vermek amacıyla üye oldum.ilk gözlemlerin için şunu söyleyebilirim daha 20 km oldu ama eski bir cbf 150 kullanıcısı olarak asla bir cbf konforu yok pek rahat gelmedi bana cbf ten sonra ama kullanmaya devam edelim gelişmeleri buradan yazarim