Vzr 1800 R

Geçen gün canlısını gördüm. Gerçekten çok güzel bir motor.

Mükemmel diyemiyorum, çünkü ön farın gidona doğru uzayan üst kısmını beğenmedim ama arka tarafı gerçekten müthiş.

Tasarım bence mükammel Suzukiye yakışır bişey olduğuna inanıyorum. :cat:

Estetik bir motor değil...Kafa granajı öküz kafası gibi...beğenmedim...Rahatsız edici bir sürüş tarzı olduğu gidondan belli...Hormonlu Çin Malı gibi...İğrenç ötesi...120 beygir olmasıda ayrıca verilen paranın karşılığını alınamayacağına işaret eder...1800 lük motor neden 120 beygir olur...Bilen varsa beri gelsin...

Estetik bir motor değil...Kafa granajı öküz kafası gibi...beğenmedim...Rahatsız edici bir sürüş tarzı olduğu gidondan belli...Hormonlu Çin Malı gibi...İğrenç ötesi...120 beygir olmasıda ayrıca verilen paranın karşılığını alınamayacağına işaret eder...1800 lük motor neden 120 beygir olur...Bilen varsa beri gelsin...

nispeten daha spor bir alet görünümü çizen goldwing'in 118 hp olması ile aynı sebepten dolayı 1800cc lik bir aletin 120 hp olması da doğaldır gibi geldi bana, üstelik bunun yanında bir de 160Nm'lik bir tork olayı var tabi.

nispeten daha spor bir alet görünümü çizen goldwing'in 118 hp olması ile aynı sebepten dolayı 1800cc lik bir aletin 120 hp olması da doğaldır gibi geldi bana, üstelik bunun yanında bir de 160Nm'lik bir tork olayı var tabi.

160 NM lik tork demişsin ama üstad anlamadığımdan bişey diyemeyeceğim....

torkuyla filanda midnight1900 ü bitirir vtx inde suyunu sıkar abicim bu alet...harley gibi bişey

torkuyla filanda midnight1900 ü bitirir vtx inde suyunu sıkar abicim bu alet...harley gibi bişey

Bu motoru kullanma fırsatı buldum. Başka hiç bir alete benzemiyor. Bence cruiserlar arasında en iyisi. Harleyin chopper gibi touringleri var bilirsiniz 1543cc di yanılmıyorsam. Açıkçası traktör gibi titriyor üzerinde bardakla su içemiyosun. Suzuki 1800 olmasına rağmen ne oakdar ses çıkırıyor neda titiriyor. Gaza bastığınız anda öle bir fırlayışı varki sanki bir sport model gibi fırlıyor. Açıkçası Chopper görünümde bir touring gibi rahat ve akıcı bir kullanımı var havasıda cabası. Bu motor ilk binidğim andan beri gece rüyalarıma girmeye başladı.

evet gecen sene bende motoru gordum. Cogu kisinin 8 euro verip arka lastiklerini 240lik ebata getirdigi zamanda suziki bunu icinde sunuyor. ayrica paner gibi devasal bir makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar