6ooo-6,5oo TL Bütçe ile Alınabilecek Naked 2. El Motorlar

Arkadaşlar merhabalar,

Bu konular sürekli açılır ancak şu anda ben güncel bir veri bulamadım. Ekonomi durumu belli o yüzden benimde çok bütçem yok. Aklımda aşağıdaki motorlardan almak gibi bir düşünce var. Hangisinin alınmasını tavsiye edersiniz. Günlük kullanım için arıyorum. İşe gidip gelme arada bir dolaşma filan.

1. Bajaj NS150 : 15.ooo - 2o.ooo Km' de 5,5 6,5 bin tl arasında bulabiliyorum. Ufak tefek çizik vs oluyor ama çok sıkıntı yapmıyorum ben. Ön disk arka kampana. Ortadan amortisörlü.

2. Hero T-Sport : Bu motor Bajaj gibi tipi hoş ama markayı çok bilmiyorum. Olumlu şeyler var ama bilemedim. Ön arka fren disk. Arkalar çift amortisör.

3. Spada Xfire 200 : Bu motor 200cc. Bu motora baktım haftasonu fena değil gidişi filan 3 4 dk kullandım. Ön arka fren disk. Balasör mevcut tireşim yoktu.

Spada Xfire' nin 3.Vites' te bazı kullanıclar dişli bozduğunu yazmışlar(ulaşabildiğim bilgiler dahilinde yazıyorum bunu). Yedek parça bulunabilir mi bilemiyorum. Şu anda 0' ını 6ooo tl ye buldum aslında ama marka piyasada çok olmadığı için bulaşmasam mı diyorum. Malum sitede ki ilanlarda 15 tane ilanı var.

4. Aapache RTR 150 : Bu motoruda denedim diğerlerinden fazla titreşim mevcut. Bunu düşünmüyorum şahsen.

CBF(bu zaten bir naked değil) ya da YBR aramıyorum. Çok Çelimsiz geliyor bana ikiside.

Dediğim gibi daha üstünü alıcak para olsa zaten direkt NS200 Pulsar alabilirdim.

Bütçeyi dikkate alarak öneri yapabilrseniz sevinirim.

İyi forumlar.

Lifan ın 150 lik ve 200 lük modelleri var kp 150 ve kpr 200 onlara da bak fiyat-performans istiyorsan

Kuba aldım sattım. 2. El ilk motorum olduğu için aldığım arkadaşta çoğu şeyi sakladığı için bende sıkıntılar çıktı biraz sattım. Ama tekrar alsam mı diye düşünmüyor değilim. Tabi bu sefer daha tecrübeli olacağım için çoğu şeyi farkedebilirim

rks 200 titanic bakabilirsin yedek parça sıkıntısı olmayan bir motor yağ soğutmalı. Cruiser olabilir dersen kuba SL 200 de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar