hopalı kardeşim sen biraz uluplarına dikkat edersen seviniriz.farklı yaş gruplarından bir aileyiz burada.kargaya yavrusu şahandır anlıyorum seni.fakat sayfalardır tartışılan top speed muhabbetine değinmek istiyorum 15 hp 200cc bi makine meyillinormal koşullara sahip bir havada 140 dan fazlasını göremez.sabit ve konforlu gidilecek hızın maalesef 100-110 dur.tork eğrisi yuklarlarda bir makine diye tahmin ediyorum,o halde uygun dişli değişimiyle konforlu max hızını 120-125 lere çekebilmen mümkün.dyno testinde dediğin gibi 180 görmesi mümkün ve yine dediğin gibi normal koşullarda elbette o hızı yapamaz.tekrar altını çizerek söylüyorum üslupların biraz daha önem verirsen iyi olur.
Burdada yazan Capan68'de aynı motordan var. Hız hiç yoktu. Geçen gezide gaz kolundaki boşluğu alınca motor cana geldi. 164ü gördü tabiat arkasındayken. Rüzgar arkadaydı yani. Normal yolda ise 120 130 stabil gidebiliyorduk. Şimdide öne 14 dişli taktı. Bide öyle deneriz.![]()
En son noktayı koymuşsunuz , 140km/h ' dan fazla yapmaz diyenler çil yavrusu gibi dağılmış :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
HOPALI kardeşim , nasıl motordan memnun musun hala?Yeni bilgiler bekleriz senden. Ara ara yaz tecrübelerini buradan eksik etme![]()
şuanlık 4 bin deviri geçmiyorum ve 4 bin devirde 60km/h gösteriyo tam olarak 8 bin devirde 120km/h gösterir eğer hafif meyilli yol bulursan son devirde 12 binde kesiciye girince 180km/h ama tabi bayağa zorlamak lazım sonuçta 200cc bi makina fazla bişey beklememek lazım
48bg cbr500r 180'i zor görüyor, neyin kafasını yaşıyorsun???