arkadaşlar bir iki güne yotube a deneyimler dahil video atacağım linkini paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
parasını haketmez diyenlerin döviz kurlarından haberi var mı? resime bakıp yorum yapmayın derim bence bu parayı hakeden bir motosiklet. sesi süperlighttan daha tok , süperlight ı da 0 aldım rodajda iken klight daha bi güçlü gibi. yakıt konusunda bir şey diyemiyeceğim ölçmedim. motosikletin boşa almadan debriaj ile çalışmaması , gündüz farı özelliği, gösterge panelinin şıklığı, malzeme kalitesi, sesi gayet tatmin edici. almadan görmeden teknik özelliklerine bakıp yorum yapmayın çünkü gerçekten insanları alternatifleri içinden kötü olana yönlendirebilirsiniz . ben iddaa ediyorum , bu paraya bu tarzda alabileceğiniz en kaliteli motosiklettir. video yu hazırlayıp atacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
fren arka ön disk ve gayet iyi tutuyor. tekerleri değiştirebilirim onlar kauçuk oranı ne kadar bilmiyorum ama yolda kayıyor. motosiklette sevmediğim tek şey arka çamurluklar. çamurluklar az daha büyük olmalıydı çünkü bazen ıslatabiliyor. vites geçişleri problemsiz arada boşa alırken her çin motoru gibi zorluyor ama aşırı değil. süperlighta nazaran aynalar mükemmel abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
resim nasıl yükleniyor biri anlatsın