Motosikleti parlatmak için karışım önerisi

Arkadaşlar merhabalar, ben motosiklet için gerek yıkadıktan sonra parlaması, gerek boyayı biraz daha gösterişli kılmak için, gerekte hafif tozlu oldugunda ustune sıkıp silebilecegim bir karışım arıyorum, elimde gaz yagım var, sizin kullandıgınız kendi yaptıgınız, cam sil şişesine koyup uygulayacagım bir karışım öneriniz var mıdır?

Şimiden öneriler için teşekkurler.

Motul e1 tarzinda susuz temizleyiciler veya bimden highgenic adinda olan temizleyiciler iyi is cikartiyor.

Motosikleti
600RR
temiz motor her zaman parlar arkadaşlar,gaz yağı biraz toz çeker ama boyayı besler.ben motorlarımda kullanıyordum ama mavi silikon sprey var onunla biraz beze sıkıyorum motoru güzel parlatıyor tavsiye ederim.

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
temiz motor her zaman parlar arkadaşlar,gaz yağı biraz toz çeker ama boyayı besler.ben motorlarımda kullanıyordum ama mavi silikon sprey var onunla biraz beze sıkıyorum motoru güzel parlatıyor tavsiye ederim.

Mavi silikon sprey dediğiniz şey nedir? Cam sil değil dimi :)

sonax sın kırmızı cilası ver bende. motoru şeker gibi parlatıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motulün cilası var çok güzel kullanıyorum memnunum, pişman değilim, şimdi olsa tekrar alır kullanırım. saygılar.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Aradığın şey ciladır. Boyaya özel kaliteli bir cil alırsan iş görür. örn; turtle wax

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar