[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz kardeşiz motorcuyuz

gönüllerde hep yolcuyuz

yollar uzak olmaz bize

gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz

hep bir yürek bir oluruz

yollar uzak olmaz bize

biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin

yollarımızdan eylemesin

bizlerde canız yanarız

kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken

analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin

allah(c.c) rahmet eylesin nur için'de yat sevgili kardeşim !
artık genç yürekler yiğit'ler kopmasın dalından
göçmesin erkenden yalan dünyadan! uyaralım' konuşalım' savaşalım birlik olalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut: sayın ledo arkadaşımla dün sabah beraberdik 9 9.30 gibi saat öylene geliyordu 11di yanılmıyosam.haberi geldi.biz arkadaşlarla yani ayıptır söylemesi oturup ağladık.akşama doğru cenazesi kaldırıldı.büyük üzüntüyle.bugün ben evde üzüntüden sıkılmıştım.m.t yi açtım.ve söylemk istemedim ama sizde bilin diye başlık açtım.yani ben şuan kendimi çok kötü hissediyom..2saat öncede açmıştım hiç bir şey yok gibi msj laşmıştım..tamammı ledoo........allah kimsenin başına vermesin..............amin.

tanımıorum ama acayip üzüldüm :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Demekki onun cenazesi kalkarken sen de siteye 3 adet yeni mesaj gönderiyodun ( dün 17:19 , 17:31, 18:47 )

Neyse Millet, Dağılın bişi yok !

Sahtekar kafa buluyor bizle aklı sıra...

ewet bende baktım msj yazılmış ama anlamadım kafm karışı

eğer bu bir şakaysa çok ciddi bir şekilde cezalandırılmalı!!!!!!!!!!
değilse de allah mekanını cennet tesin mahmut kardeşimizin...

:salut: sayın ledo arkadaşımla dün sabah beraberdik 9 9.30 gibi saat öylene geliyordu 11di yanılmıyosam.haberi geldi.biz arkadaşlarla yani ayıptır söylemesi oturup ağladık.akşama doğru cenazesi kaldırıldı.büyük üzüntüyle.bugün ben evde üzüntüden sıkılmıştım.m.t yi açtım.ve söylemk istemedim ama sizde bilin diye başlık açtım.yani ben şuan kendimi çok kötü hissediyom..2saat öncede açmıştım hiç bir şey yok gibi msj laşmıştım..tamammı ledoo........allah kimsenin başına vermesin..............amin.
niğde gazetelerini arıyorum net ten bulamıyorum haberi varmı? kardeşimizin yazarsan sevinirim! size de sabır diliyorum sevgili kardeşim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah tan kork be ( ledo ) senin arkadaşına böyle birşey olsa demek dalga geçermişin..vay be yazık lar olsunn.allahtan kork.müslümanız MÜSLÜMAN.

şimdi ilk önce ..
ölen herkeze Allah rahmet eylesin...
Fekat mamafih şöylede bi durum var.
BU arkadaş dün senınle beraberken motoru yıkadınız felan o çıktı sen döndün ve kaza yaptı....öğlen haberı geldi ve sen çok üzüldün..
hatta arkadaşlara söz verdim d edi.. arabayı sollamış tekmiymiş sollarken grup sürüşümü varmış?
madem böyle bişey arkadaşının başına geldi...değil ben mt netde bişey yazmak 1 ay kendime gelmem (başıma geldiği için söylüyorum) böyle bir olay olduktan sonra farzetki yazdın soğuk kanlılıkla halada cevaplar vermen ve tavırlardan ..
kötü düşünmek istemıyorum ama sanki feyk çıkacak gibime geliyor...
veya başka bişey var..
lütfen bizi aydınlat yada bu bir şakaysa kötü bir şaka..

:salut: arkadaşım dün öldü mahmut.yamaha r6 yı beraber silmiştik.yıkamıştık..içime doğmuştu sanki mahmut bugün gitme istersen bugün oturalım dedim.ama yarın otururuz dedi şimdi gitmem lazım söz verdim arkadaşlara dedi.son ra çıktı gitti lastiği öttürerek.ama telefon geldi 1saat sonra mahmut kaza yaptı öldü.dedile. ben o an yıkıldım.mahmut arabarayı sollarken hakimiyetini kaybetmiş ve şarompole uçmuş.anlatmak acı veriyo ..seveni çoktu..askere gidecekti 1ay sonra cenazasine en az 8bin kişi katılmıştır heralde..arkadaşlar bu kadar

dün ölen birinin cenazesi pek hızlı kalkmış hemen nasıl haber verilmiş 8 bin insana?
garip doğrusu!

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yarın borun sesi adında gazetede yayınlanacak.yarın resmini koyacam....kendine ETTİN BİZEDE ETTİN MAHMUT..

çevrimdışı arkadaş ben bu arkadaşın siteden ihracını istiyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Her şeyin altında art niyet aramayalım arkadaşlar.

Belki gerçekten böyle bir durum yoktur. Yine de bir "Allah rahmet etsin" demekle birşey kaybemeyiz.

Başın sağolsun arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar