niğde gazetelerini arıyorum net ten bulamıyorum haberi varmı? kardeşimizin yazarsan sevinirim! size de sabır diliyorum sevgili kardeşim....:salut: sayın ledo arkadaşımla dün sabah beraberdik 9 9.30 gibi saat öylene geliyordu 11di yanılmıyosam.haberi geldi.biz arkadaşlarla yani ayıptır söylemesi oturup ağladık.akşama doğru cenazesi kaldırıldı.büyük üzüntüyle.bugün ben evde üzüntüden sıkılmıştım.m.t yi açtım.ve söylemk istemedim ama sizde bilin diye başlık açtım.yani ben şuan kendimi çok kötü hissediyom..2saat öncede açmıştım hiç bir şey yok gibi msj laşmıştım..tamammı ledoo........allah kimsenin başına vermesin..............amin.
:salut: arkadaşım dün öldü mahmut.yamaha r6 yı beraber silmiştik.yıkamıştık..içime doğmuştu sanki mahmut bugün gitme istersen bugün oturalım dedim.ama yarın otururuz dedi şimdi gitmem lazım söz verdim arkadaşlara dedi.son ra çıktı gitti lastiği öttürerek.ama telefon geldi 1saat sonra mahmut kaza yaptı öldü.dedile. ben o an yıkıldım.mahmut arabarayı sollarken hakimiyetini kaybetmiş ve şarompole uçmuş.anlatmak acı veriyo ..seveni çoktu..askere gidecekti 1ay sonra cenazasine en az 8bin kişi katılmıştır heralde..arkadaşlar bu kadar
sağol kardeşim !nur içinde yatsın canım kardeşimiz iç çekmekten başka bişey gelmiyor elden birde dua......arkadaşlar yarın borun sesi adında gazetede yayınlanacak.yarın resmini koyacam....kendine ETTİN BİZEDE ETTİN MAHMUT..