icon variant battlescar kaskıma parça lazım bakarmısınız

eHsOhh.jpeg
[/IMG]

7CZzBF.jpeg

arkadaşlar kaskımı artçıma vermiştim (cbr650f) uzun bi şehirler arası yolculuk yaptık tabi motordan indiğimde kaskımın ön tarafının plastik olan bölgenin zamanla yapışkanıda geçmiş tabi malesef yolda düşmüş artçının haberide yok :cherry: kırklarelide kısacası trakyada zaten kask satan yok pek istanbulda icon satan mahazayı aradım fakat bu parcayı bulamıcağımı sölediler bana pek inandırıcı gelmedi acaba istanbulda oturan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmi bu parçadan sizce bulabilirmiyiz görüntüsü gözüme cok kötü geliyor şimdiden cok saolun :)

Merhaba,İstanbul da Motosella ve Motodium,Ankara'da BRN Motor var,üçüde Icon satıp getirtmekte,google a yazınca üçününde sayfasını bulabilirsiniz.Onlara bir sorun belki getirtebilirler.Benimde bir parçaya ihtiyacım olmuştu Icon ile görüştüm şahıs a gönderemeyeceklerini bayinin istemesi gerektiğini söylemişlerdi BRN halletmişti.Saygılar.

Merhaba,İstanbul da Motosella ve Motodium,Ankara'da BRN Motor var,üçüde Icon satıp getirtmekte,google a yazınca üçününde sayfasını bulabilirsiniz.Onlara bir sorun belki getirtebilirler.Benimde bir parçaya ihtiyacım olmuştu Icon ile görüştüm şahıs a gönderemeyeceklerini bayinin istemesi gerektiğini söylemişlerdi BRN halletmişti.Saygılar.

teşekkürler bugün içinde arayacsğım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar