Grup kurduk içerii

Arkadaşlar ufak bi grup kurduk iki kere buluştuk sonuncuda kamp yaptık herkes birbirine ısındı şuana kadar çok güzel gidiyor birkaç aktif kişi daha gelse hayır demeyiz, hepsine olmasada buluşmalara etkinliklere gelebilecek istanbul ve yakın çevresinden kafa adamlar aranmaktadır. Sevgiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Selamlar gelmek isterim motorum bajaj boxer 150 İstanbul da yaşıyorum. Ama 2 hafta falan buluşmalara katılamam :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün bu grup Şile taraflarında mıydı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben dün sabah Şile içinden dağ yollarından Ağva'ya gittim, sonra öğlene doğru Şile gözlemecilerde kahvaltı ettim. Siz giderken ben dönüş yoluna geçmiştim, Mt25 grubun önünde gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam :)

Valla arkadaşlar çok güzel düşünüp çok iyi etmişsiniz, kazasız belasız bol bol gezip eğlenmeniz dileğiyle..
Teşekkürler ☺

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Gelmek isteyen arkadaşlar özelden numara atsın beyler

Uzun uğraşlarım sonucunda aradığım başlığı bulabildim nihayet :) kymco xciting250r motosikletimi 3 gün önce aldım gerek bakım konusunda gerekse kullanıcın bilmesi gerektiği teknik konular hakkında epeyi bilgi edinmem gerekiyor. Tabi bunlar için önce sizin gibi deneyimli abilerim/kardeşlerimin arasına katılıp bişeyler kapmam gerekiyor. Kamp yapma gezme tozma konusunda hasta denilebilecek düzeydeyim :) motorumun rutin bakımlarını yaptırıp yan çantalarımı takıp kampa gitmek için sabırsızlanıyorum. Hem sizlerle sosyalleşip sürücü çevresi edinmek hemde motosiklet hobisi hakkında deneyim sahibi olmak için aranıza katılmak istiyorum :)
Teşekkürler.

Uzun uğraşlarım sonucunda aradığım başlığı bulabildim nihayet :) kymco xciting250r motosikletimi 3 gün önce aldım gerek bakım konusunda gerekse kullanıcın bilmesi gerektiği teknik konular hakkında epeyi bilgi edinmem gerekiyor. Tabi bunlar için önce sizin gibi deneyimli abilerim/kardeşlerimin arasına katılıp bişeyler kapmam gerekiyor. Kamp yapma gezme tozma konusunda hasta denilebilecek düzeydeyim :) motorumun rutin bakımlarını yaptırıp yan çantalarımı takıp kampa gitmek için sabırsızlanıyorum. Hem sizlerle sosyalleşip sürücü çevresi edinmek hemde motosiklet hobisi hakkında deneyim sahibi olmak için aranıza katılmak istiyorum :)
Teşekkürler.

Gel dostum grup gayet güzel

Teşekkürler.
Özelden numaranı at kardeşim ✌

Kazasız sürüşler dilerim.

Umarım ben de bir gün, ev-iş, iş-ev arası sürmek dışında başka bir şans bulabilirim.

Motosikleti
Ns200
Geçen de wp grubu diye konu açmıştınız numaramı attım ama kimse eklemedi gruba :king:

Evet arkadaşlar bugün gruptan çıktım. Bazı arkadaşlar var ne yaptım bilmiyorum o kendini adamdan sanan şahsiyetle muhabbetim olmamasına rağmen anlamadığım bir kuyruk acısı var bana bulaşıp durdu. Ki ona her konuda grup içinde yardım etmeye çalıştım. Kendileri şu motoru alayım bunu alayım diye grubu meşgul eder (buluşma grubu ya) biz espiri yaptığımız zaman eğlenmeye mi geldin vs gibi şeyle der.

Bildiğim her konuda yardım etmeye çalıştım 3 4 defa buluşmaya çağırdım takan olmadı ki 1 i normal bi buluşma değil bir arkadaşım evlenme teklifi edecekti hayırlı bir iş dedim gelen olmadı başka gruplardan geldiler, kaç defa Rumeliye-saklı göle vs gidelim dedim kimse takmadı Silivri Motosiklet festivaline gittim yine takan olmadı ama ben buluşmaya gelmeyince suçlu oldum, işimiz gücümüz yok 7/24 buluşma yapacağız.

Grup içerisinde gruplaşma var 3 4 kişi sürekli buluşuyor veya ayrı ayrı buluşuyorlar her türlü eğlence komedi işte şu motoru alsam mı vs muhabbet dönüyor ama ben iki espri yaptığım da o kişi kendini biliyor zoruna gidiyor kuyruğuna bastım sanırım

Sözüm bazı arkadaşlara yanlış anlaşılmasın yoksa grupta büyük abilerimiz de var on numara insanlar üstüne alınan alınır içimde kalmıştı yazdım, bi helalik almaya bile fırsat vermedikleri çin buraya yazıyorum herkes görsün.

İnşallah grup ileride daha düzenli olur ki ben 2 tane uzun yıllardır aktif motosiklet grubuna üyeyim her buluşmaya da katılmam (grup 50 kişi ve hepsi 20 yaşından büyük) bir kere böyle bi olay yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar