Videodaki Barkının anlattığı 4 zamanlı exup bizim bahsettiğimiz güç valfi az çok aynı fakat 2 zamanlıda egzost portunun içindedir sübap yani güç valfi bıçağı.
Videodaki Barkının anlattığı 4 zamanlı exup bizim bahsettiğimiz güç valfi az çok aynı fakat 2 zamanlıda egzost portunun içindedir sübap yani güç valfi bıçağı.
Daha güzel bi videomuz vardı ama bulamadım
6 tane 2t derbi gpr 125
https://www.izlesene.com/video/gpr125-bulusmasi-080608/365076
Yıl 2008![]()
bu videoyu hatırlıyorum cok eskiden paylaşılmıştı![]()
Evet motosiklet sahiplerinin hepsi o zamanlar MT üyesi idi şimdi eskilerden kimse kalmadı![]()
Oooo konu tekrar canlanmış. Tekrardan cevap veren herkese teşekkürler.
Dundeon, senin motorunun mat siyahına hasta oldum çok yakışmış gerçekten. Benim bir sorum daha var... ben 184 boyunda bir insan evladıyım, rs125 2t benim altımda ufak kalır mı? Bazıları cbr125r kadar kalıbı var diyor, moralimi bozuyor.Nasıl bir kalıbı var bu motorun? Örnek olarak bir motorla kıyaslarsanız daha iyi canlandırabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
Vay be eskilerden olmak vardı, ne kıyak ortamınız vardı kim bilir zamanında.
Tomar mı bende gazoz kapağı var o geçiyor mu:queen: neyse komik değildi şaka bir yana arada birazcık sıkıştırabilir ama bakarım ya.kesinlikle kalmaz motorun gidonu alçakta olduğu için mecbur eğilerek kullanıyorsunuz buda tabi boyunuz uzun olsada sizi saklıcaktır ama siz genede üstüne binin bakın ama sanmıyorum cokta büyük bi motor söylenenlere fazla takma ama tek gerçek var bu motora bakcak adamın cebinde tomar olması lazım :queen:
Sahibindende bi tanesi 16 bin bi tanesi 22 bin tl yazmış...Yazık bize başka birşey demiyorum...2 sene önce 34 hp olan 2008 model rs 125 i 9200 tl ye vermiştim Türkiyede tekti...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Yanlış yazmışım 8200 tl idi...
Evet aynen öyle, benimkinde 34 mm karbüratör ve jolly motor full egzost vardı.Hatta radyatörüne dijital termostatlı fanda koymumştum çok trafikte biraz motoru korusun diye.