Hocam hemen çıkarmanıza gerek yok. Ama aynı anda alınmıyor. Önce a2 yada b ye girip hem yazılı hem uygulama oluyorsunuz. daha sonra da sadece b yada a2 den uygulama oluyorsunuz. Yani direksiyona giriyorsunuz.Hayır kalkmadı her ikisine de aynı anda yazılabiliyorsun sadece dosyalarından birini sonra işleme koyuyorlar, diğerini alınca. Ehliyet çıkarırken sıkıntı ama, aynı anda çıkmıyor, 2 kere ehliyet ücretini vereceksin.
Hocam hemen çıkarmanıza gerek yok. Ama aynı anda alınmıyor. Önce a2 yada b ye girip hem yazılı hem uygulama oluyorsunuz. daha sonra da sadece b yada a2 den uygulama oluyorsunuz. Yani direksiyona giriyorsunuz.
Sonrada dosyaları alıp a2+ b yi aynı anda çıkarıyoruz.....
Tek ehliyet ücretiyle iş bitiyor.
Ben aynı anda 2 ehliyeti de bastırdım. Bir tane kart ücreti ödedim. Sizi bilgilendiren memurlar olayı bilmiyormuş.
Ne zaman aldınız acaba? Henüz daha 6 ay önce sistem bu dediniz işi yapmak için kapalıydı. Mümkün değildi böyle bir şey.
Geçen sene Haziran'da.2 kart ödemek çok saçma.Kursa sorun bir de.
Usta bak geçen sene Haziran diyorsun, ben 6 ay önce bizzat şahit oldum, zaten son 6-7 ayda gelen bir yönetmelik bu. 2'sini aynı anda alman mümkün değil, oradaki görevli vermek bile istese sistem kabul etmiyor çünkü, orada tek seçenek var doldururken sistemin.
Bu sistem yeni gelmiş o zaman ne yapalım. Ödeyeceksiniz yapacak bişi yok. İyiki yıllar önce 2sini birden almışım.Usta bak geçen sene Haziran diyorsun, ben 6 ay önce bizzat şahit oldum, zaten son 6-7 ayda gelen bir yönetmelik bu. 2'sini aynı anda alman mümkün değil, oradaki görevli vermek bile istese sistem kabul etmiyor çünkü, orada tek seçenek var doldururken sistemin.
artık sürücü belgelerini nüfus müdürlükleri veriyor.
yeni sürücü belgelerinin arka kısmında tüm sınıflar mevcut.
hangileri için sertifika aldıysanız tek seferde çıkartabilirsiniz.
Daha ucuza gelmiyor babam. Buna alisin anlayin artik. Sadece butun cileyi bir kerede cekiyorsunuz, sonra rahatsiniz.
Tek seferde çıkartmıyorlar daha 2 hafta önce arkadaşım a2+b yi tek seferde alabileceğini düşünerek nüfus müdürlüğüne gitti önce birini işleme aldılar o çıktıktan sonra öbürünü 2 defa kart ücreti verdi anlayacağınız. Devletimiz keriz mi yolunacak tavuk bulmuş da bıraksın...
Bu sistem yeni gelmiş o zaman ne yapalım. Ödeyeceksiniz yapacak bişi yok. İyiki yıllar önce 2sini birden almışım.