- Konu Yazar
Başlıktaki gibi, yeni başlıyorum. Daha önce artçı bile olmadım. Yıllarca istediğim bir amacın peşinde koşuyorum artık ve caydırmaları kaale almıyorum. Bunu üstüne basarak söylüyorum çünkü "bırak motor sevdasını" yı duymanın mantığı yok. Ehliyet kursuna gittim ve bana öğret abi dedim. O da olmaz öyle senin boyun tamam ideal (170) ama dedi hiç binmediysen burda öğrenemezsin dedi. Ben de oranın amacını bilmeyene de öğretmek sanıyordum. Biraz hayallerim suya düşmüşken dedim ki orda öğrendiğini evde kendim destekliyim. Şimdiyse bi motor alıcam ekipmanı da önceden hatta şuanda dahil tamamlamaya çalışıyorum. Ama ne alıcam? Benim sorum "şu güzel mi bu güzel mi" değil. 125/150 cclik, arkama artçı aldığımda dengemi kaybettirmicek ikinci el piyasası ortalama 4000 tlye kadar ulaşabilecek bişeyler arıyorum. Antalya içindeyim başka şehirlerden lütfen teklif etmeyin gelme seçeneğim yok. Bana lütfen öneride bulunun.
Kafamda tvs 150 vardı apache yi de seviyorum ama arkaya artçı alınca dengenin bozulduğunu güvendiğim biri söyledi.
Mondial 150 mr vulture düşündüm onda da lastik sıkıntısı bariz ve ben sürekli asfaltta sürücem arka tekere dişli görünüm vermelerine rağmen aslında malzemesinin naylon olması çok kötü oldu.
Honda cbf150 dedim en son artçı için de sıkıntı çıkarmayan onun da piyasası biraz daha yüksek başka sıkıntısı varsa bilgilendirin lütfen.
Diyeceklerim bunlar ben yardım istiyorum profesyonel olmanıza gerek yok sıfır bilen biri için zaten fazlasınız bildiklerinizi dökün istiyorum şimdiden teşekkürler.
Kafamda tvs 150 vardı apache yi de seviyorum ama arkaya artçı alınca dengenin bozulduğunu güvendiğim biri söyledi.
Mondial 150 mr vulture düşündüm onda da lastik sıkıntısı bariz ve ben sürekli asfaltta sürücem arka tekere dişli görünüm vermelerine rağmen aslında malzemesinin naylon olması çok kötü oldu.
Honda cbf150 dedim en son artçı için de sıkıntı çıkarmayan onun da piyasası biraz daha yüksek başka sıkıntısı varsa bilgilendirin lütfen.
Diyeceklerim bunlar ben yardım istiyorum profesyonel olmanıza gerek yok sıfır bilen biri için zaten fazlasınız bildiklerinizi dökün istiyorum şimdiden teşekkürler.