- Konu Yazar

1 - Karadenize doğru 24 saatlik bir sürüş yapıp bir günde kaç kilometre yol yapabiliyorum onu görmek istedim. Niyetim ardından sürüşümü kamp yaparak karadeniz turu şeklinde tamamlamak dı.
Kamp malzemelerimi mat, çadır, mutfak gereçleri, yedek kıyafet, tamir için gerekli bir kaç alet edavat ve yiyecek iceçeklerimi motosikletime yükleyerek yola çıktım.

2 - Kazasız belasız İzmite ulaştım. Gece olduğu içi yollarda pek fotoğraf çekemedim.

3 - Sabaha karşı Düzce ye vardım.

4 - İsmini ilk defa duyduğum benzin istasyonları gördüm. Kimdir nedir?

5 - Rahat bir yolculuktan sonra bolu dağına tırmandım. Motosikletim de dağa tırmanırken hiç bir zorlanma göstermedi.

6 - Sabahın mahmurluğunda Boluya ulaştım.

7 - Bolu da bir benzin istasyonunda sabah kahvaltısı için mola verdim. Yolda vakit kaybetmemek için hanım yolluk hazırlamıştı onu yedim. Kahvaltı malzemelerim kasada hazırdı. Yolda olduğum için vakit kaybetmek istemedim.

8 - Kaderde yeniçağa yı görmekte varmış. Hava kapalıydı.

9 - Gerdeye ulaştım hava hala kapalıydı. İçimde termal içlik olduğu halde çok üşüdüm. Bir karar vermem gerektiğini düşündüm. Havanın karadeniz turu için serin olduğunu düşündüm sonuçta niyetim kamp yaparak sarp sınır kapısına kadar gitmekti. Sarptan sonra 17 kilometre ileride Batum vardı yüksek bir ihtimal oraya kadar gelmişken onuda görecektim.
Fakat bu zamanda bu gezi benim için tam bir eğlence olmayacaktı. Eziyeti daha çok olacağını tahmin ettim ve gezimi ileri bir tarihe erteledim. kısmetse artık başka zaman. Çektiğim videoyu da ekliyorum.
Bir günde toplam 620 kilometre yol yapmış oldum.
[YT]yeFUDdCef14[/YT]
Son düzenleme: