Tekerleğe Çivi Girmesi

Şu fitil attıranlar bir Allah’ın kulu çıkıp söyleyebilirmi, fitil yüzünden başıma şu geldi vs.. herkes prof olmuş. Ben fitilli lastikle 20 bin km yaptım

Tekrar teşekkür ederim.
:)
O ustaya dikkat et, çıkan lastiği incele.
Hata, gerçekten saklanabilecek türden mi yoksa saklanamaz türden mi?
Saklanamaz türden ise, saklayamadığı için söylemek zorunda kalmış olabilir.
Mesela, sökme anında ise, sökerken janta da hasar vermiş mi?
Hatadır, olur ama her açık konuşan bazen mecburiyetten de konuşuyor olabilir.
Bu kaza beni iyice paranoya yaptı :)))
Kendime bile şüpheyle bakıyom aynada, arkamı döndüğümde ya hareket çekiyorsam diye :bounce:

Valla abi ben de kaza geçirmediğim halde paranoya yaptım malum Türkiye eskisi gibi değil. Dış lastiğin yarım karışlık kısmı tam oturmamıştı. Biraz içe çökük gibiydi. Usta orayı göstermişti hatta. Neyse şimdi fotoğrafını çekip atayım dedim de sürerken düzelmiş sanırım, kaybolmuş bir şey göremedim. Yüzde yüz içim rahat değil tabi ama öyle inanmak istediğim için biraz da kendimi kandırıyor olabilirim. İnanmak istiyorum hala iyi insanların olduğuna :) Saygılar.

Valla abi herkes Prof olmuş her kafadan bir ses. Bana fitil ile sorun yaşayıp zararı şudur diye mantıklı bir açıklama yapan olursa bende birdaha yaptırmayacam

tubeless lastikte hava hemen boşalmıyor 200 300 ler kovalanıyorsa tabiki iç yama ama fıtı fıtıysan ben fitilden zarar görmedim hepte kendim atarım kamyona bilemfitil atıyorum 160 psi 90 kmh giderken fitil zarar görmüyor 20 30 ton ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar