fren yapamıyorum

yaz aylarinin girmesiyle fren hissiyatim 0 a indi neredeyse on takimdan his alamiyorum.

kastamonunun ayak kaydiran asfaltinda on takimda his yok bugun az daha bi arabaya giriyodum. agir bi yolcum vardi ustume yuklendi freni kitledim ayaklarimla kurtardim dusmeyi.

ne yapmaliyim bu hissiyat hakkinda kisin on takimdan his aliyordum ama yazin 0

yaz aylarinin girmesiyle fren hissiyatim 0 a indi neredeyse on takimdan his alamiyorum.

kastamonunun ayak kaydiran asfaltinda on takimda his yok bugun az daha bi arabaya giriyodum. agir bi yolcum vardi ustume yuklendi freni kitledim ayaklarimla kurtardim dusmeyi.

ne yapmaliyim bu hissiyat hakkinda kisin on takimdan his aliyordum ama yazin 0

Selamlar.

1- Lastiklerinizin markası ve üretim yılı nedir ?

2- Ön fren balatanız orjinal midir, orjinal ise motosikletiniz kaç model ve kaç KM'de ?

Fren hidroliğini değiştirdin mi ?

daha motor 4 binde 2016 mdl

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

Selamlar.

1- Lastiklerinizin markası ve üretim yılı nedir ?

2- Ön fren balatanız orjinal midir, orjinal ise motosikletiniz kaç model ve kaç KM'de ?

pilot street var 2016 uretim kisin performans indan karda yagmurda surdugumde memnundum ama yazin 0 his aliyorum on takimdan

balata orj motor mt125

Motosikleti
CBR 125 R 2014
daha motor 4 binde 2016 mdl

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

pilot street var 2016 uretim kisin performans indan karda yagmurda surdugumde memnundum ama yazin 0 his aliyorum on takimdan

balata orj motor mt125

malesef frenlemede öyle bir dandikliği var o lastiğin virajlarda kendini koyvermiyor ilginç bir şekilde frenlemede birazda ani ve sert frenlemelerde sabri gibi dağlara taşlara

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

İlk başlarda iyi tutup sonradan mı hissizlesiyor?

Anladım ben olayı pilot street kullanıp sıcak asfaltta sürüş yapanların ekseriyetinde aynı sorun var aydın da ışıklarda çok kaydırdım o lastikle.Yolu tutuyor sorun yok ama frende bir acayip oluyor lastik.

Anladım ben olayı pilot street kullanıp sıcak asfaltta sürüş yapanların ekseriyetinde aynı sorun var aydın da ışıklarda çok kaydırdım o lastikle.Yolu tutuyor sorun yok ama frende bir acayip oluyor lastik.
aynen boyle acaba bendemi sıkıntı anlayamadim biraz dalgindim o an ama kisin olsa daha iyi tutuyordu.

virajda daha saldigini gormedim ama kastamonunun mumtez asfaltinda ....... hep hissiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar