Böyle birşey olamaz !

Dün yolda kaldım nese gittim petrol ofisine 10 liralık benzin aldım .
Daha sonra eve geldim 5 km falan tahmini uzaklık sabah uyandım markete gittim 3 km geri geldim benzin bitti . Yolda kaldım 2. Kmde depoya baktım gram benzin yok .
Bu nasıl bir yakıt yakmadır . Neden böyle yaptı sorun nedir ?
( )

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bitik depoda 10 liralık benzin ne demek? Az şımart motorunu, şöyle düşün ayı gibi açsın, doyar mısın yarım paket çubuk kraker ile?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslan besleyen yemini düşünmez, kaçımızın motoru 180 den sonra gaz kesiyor ki 😁

Bak bro , troll olmadığını var sayıp cevaplıyorum.

Fabrika çıkış motosikletlere konulan rgzozlar , silindir yanma odası , gaz tahliye odasınna uygun olacak şekilde tasarlanır , hatta geri kalan susturucu katalizörde öyle.

Bundan dolayı kurcalanıp egzoz'la kafa miken , 50'den 1000+ cc motorlara tümünde ya alt ya orta ya yüksrk devirlerde böyle sorunlar oluşup , sıhhatsizlik yakıtta artış , bol küfür ve beddua olarak geri döner , bóyle kullanmaya devam halinde usta/sanayi yolu daima arşınlanır , lütfen orjinal rgzozu geri tak.

Bir dost.

Bak bro , troll olmadığını var sayıp cevaplıyorum.

Fabrika çıkış motosikletlere konulan rgzozlar , silindir yanma odası , gaz tahliye odasınna uygun olacak şekilde tasarlanır , hatta geri kalan susturucu katalizörde öyle.

Bundan dolayı kurcalanıp egzoz'la kafa miken , 50'den 1000+ cc motorlara tümünde ya alt ya orta ya yüksrk devirlerde böyle sorunlar oluşup , sıhhatsizlik yakıtta artış , bol küfür ve beddua olarak geri döner , bóyle kullanmaya devam halinde usta/sanayi yolu daima arşınlanır , lütfen orjinal rgzozu geri tak.

Bir dost.
Yok normal egsoz borusuna kaynattırdım ya maalesef

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yinede yaktığı yakıtı hesaplarsak onuda yer içer napacam ya kamyon gibi yakıo

Şimdi güzel kardeşim 10 liralık benzin 2 lt etmez, sen de belli ki seri kullanan bir kardeşimizsin, yapmışsındır tapa gaz bitirmişsindir benzinciği

Adı CANAVAR koymuşsun hala beslenmesinden şikayet ediyorsun, ayıp ayıp. Canavar sahibine göre kişner :)

Dün yolda kaldım nese gittim petrol ofisine 10 liralık benzin aldım .
Daha sonra eve geldim 5 km falan tahmini uzaklık sabah uyandım markete gittim 3 km geri geldim benzin bitti . Yolda kaldım 2. Kmde depoya baktım gram benzin yok .
Bu nasıl bir yakıt yakmadır . Neden böyle yaptı sorun nedir ?
( )

sorun 10 tl olan benzinin damlalıkla verilmiş olup deponun kapağını kapayamadan buharlaşmış olması olabilir mi?

Bir daha kine beş liralık doldur. Ben hep beş liralık alıyorum. Zamlar umrumda değil

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Allah Allah sen hala daha istasyonu sahibi birinin kızını almadın mı ? :D

Aslan lahmacun ile beslenmez bro, senin motor 150 km/h'dan sonra ikinici silindiri açıyor ondan 10 lira uçup gitmiştir :D Motordaki silindirleri iptal et yakmaz kaarşim :)

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Senin canavar jet yakıtı ile çalışmıyor muydu? Onun litresi 50 TL. 10 liralık alınca az gelmiş demekki. Ama 200 cl yakıtla iyi gitmiş az yakıyor maaşallah. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar