Sanel srr 685 konjektör. regal raptor

Selam, regal raptor 250E9B eski kasa motosikletim var. Makinanın konjektörü bozuldu. yetkili bayi 150 TL istiyor. biraz araştırdım ve yerli malı SAnel srr685 ürünü buldum. yalnız bu ürünün uyumlu olup olmadığını üretildiği yere sorduğum; uyumlu olduğunu ancak uyumsuzluk halinde geri alamayacaklarını söylüyorlar. forumlarda daha BMW motosikletler için kullanıldığını gördüm. Çin işi konj. durmadan arıza veriyor. boşuna para veriyoruz.
Mesala CG125 in konj.denedim oluyor mu, ondan sorun çıktı çalışmadı.

bu işten anlayan arkadaşlar; bilgilendirirse çok sevinirim.

not : motosiklet honde rebel 250(eski kasa) birebir çakması :)

Sanel kon.resimleri :

http://www.sanel.com.tr/regulator.htm

regal raptor orjinal kon. resimleri :

dostum ben bu konjektörün aynısını (sanel olmayanı yani çıkarılmış olan 3 sarı 1 yeşil 1 siyah 1 kırmızı fişli olanı) mondialden aldım konjektörü kullanıyorum 1 senedir sıkıntı yok. orjinal rebel sahibiyim.

elindeki arızalı konjektörle git bir mondial yetkili servisine. orada bakın fişlerine. bire bir aynı olanı var 35 lira mı ne. al tak kullan devam et.

kolay gelsin.

dostum ben bu konjektörün aynısını (sanel olmayanı yani çıkarılmış olan 3 sarı 1 yeşil 1 siyah 1 kırmızı fişli olanı) mondialden aldım konjektörü kullanıyorum 1 senedir sıkıntı yok. orjinal rebel sahibiyim.

elindeki arızalı konjektörle git bir mondial yetkili servisine. orada bakın fişlerine. bire bir aynı olanı var 35 lira mı ne. al tak kullan devam et.

kolay gelsin.

baya ucuzmuş, çok saol dikkate alacam.

Geçen sene Sanel marka konjektor alıp Virago 250 motoruma taktım, hiç sıkıntı yaşamadım. Forumdan Fazıl bey tavsiye etmişti..

Motosikleti
XV250 - FZ6
Virago 250 motorumda yaklasik 10 senedir kulllaniyorum. Eskiden orjinal konjektor isinma nedeniyle senede bir kere yanardi, artik sorun cikmiyor.
Kendim Karakoy'den alip montajini yapmistim. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Virago 250 motorumda yaklasik 10 senedir kulllaniyorum. Eskiden orjinal konjektor isinma nedeniyle senede bir kere yanardi, artik sorun cikmiyor.
Kendim Karakoy'den alip montajini yapmistim. Tavsiye ederim.

selam, benim makine de çift silindir, uyumluluğu konusunda bir sorun yaşar mıyım sizce? bu arada konj. sağ akünün oraya konulacak ısıdan kaynaklanan bir problem yaşar mıyız ?

ilginiz için çok teşekkürler

Motosikleti
XV250 - FZ6
Ben de eski yerine taktım. Sanel cok isinmiyor. Bence uyar, deneyin.

bu konuyu incelicem bu konjektör (regülatör) konusunu merak ediyorum

aldığımız iki konjektör de çalışmayınca bu işten vazgeçtim. uyumlu mu değil mi karar veremedik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Aldığımız iki konjektör de çalışmayınca bu işten vazgeçtim. Uyumlu mu değil mi karar veremedik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Aldığımız iki konjektör de çalışmayınca bu işten vazgeçtim. Uyumlu mu değil mi karar veremedik.

aldığımız iki konjektör de çalışmayınca bu işten vazgeçtim. uyumlu mu değil mi karar veremedik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

peki nasıl çözdünüz?

Mersin İl Temsilcisi
Kanuni tiger konjektörüne bakın.
Ben de bir ara bayaa araştırdım, ilgili firmayı ve disyribitörlerini aradım.
Tiger 250 konjektörü bire bir aprillaya uyuyordu.
Giriş çıkış değerleri çok önemli.
Araştırın, bulursunuz.. Ama 200tl den aşağı zor..

Maalesef çözemedim. hala konjektör arıyorum. Ali usta 300 lira istiyor. yabancı sitelerden bakıyorum. kablo sayısı tutması yeter mi arkadaşlar.

ali ustanın 300 TL dediği konjektör: https://resmim.net/f/7HZHvz.jpg buna bakarak nasıl bişey alabilirim. Fikri olan varsa çok sevinirim.

Onceki aldığın konjektör çalışmamış, onların kablo sayısı tutmuyor muydu?

o zaman kablo sayısının tutması yeterli değilmiş yukarda sormuşsun onun cevabını sen verdin, aslında hepsinin görevi aynı bunun @thepope ile bir ara tartışmıştık ama unuttum, spesifik bir özelliğide yok uydurmak için, sorununuzu bilmiyorum ama belki statördendir

arkadaşlar, Google'dan bu başlığa gelecekler için yazıyorum.

orjinalin aynısı olsa gerek aliexprs.ten bir tane ürün buldum. sipariş ettim.
gelsin takalım uyarsa yazarım.

bende aliden 25 dolara aldim bozulursa diye bir tane daha alabilirim ama uzun yolda kalirsam degistiremem xs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar