Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az önce Şefim aradı, 67 gün yıllık iznim var bu hafta işler sakin sen izin kullan eritelim izinleri diyor.
Şans bu, elimde boğazdan tiger egzoz vardı 600tl ye sattım az önce.
Kan bitlendi tabi, Ankara'dan yola çıkıp Akçakoca daha sonrasında Akçakoca - Samsun arası kıyı boyunca gezeyim diyorum. Sıksam 2 günde bitiririm o rotayı ama 3-4 güne yayıp tadını çıkarmak istiyorum.
Konaklama olarak çadırmı önerirsiniz yoksa küçük ilçelerde pansiyon tarzı yerlerde mi kalmalıyım?
Bu rotada ücretli geçişler mevcut mu? Hgs vs almam gerekir mi?
Rota üzerinde veya ilerisinde uğramazsan olmaz dediğiniz yerler var mı?
Günü birlik 940km yapmışlığım var, motosikletim naked ama beni pek etkilemiyor dezavantajları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Bu arada gezi için oluşturabildiğim bütçe 1200 tl bu rotada 500-600tl den fazla yakmam. 14lt 300-350km yapıyorum.
Şans bu, elimde boğazdan tiger egzoz vardı 600tl ye sattım az önce.
Kan bitlendi tabi, Ankara'dan yola çıkıp Akçakoca daha sonrasında Akçakoca - Samsun arası kıyı boyunca gezeyim diyorum. Sıksam 2 günde bitiririm o rotayı ama 3-4 güne yayıp tadını çıkarmak istiyorum.
Konaklama olarak çadırmı önerirsiniz yoksa küçük ilçelerde pansiyon tarzı yerlerde mi kalmalıyım?
Bu rotada ücretli geçişler mevcut mu? Hgs vs almam gerekir mi?
Rota üzerinde veya ilerisinde uğramazsan olmaz dediğiniz yerler var mı?
Günü birlik 940km yapmışlığım var, motosikletim naked ama beni pek etkilemiyor dezavantajları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Bu arada gezi için oluşturabildiğim bütçe 1200 tl bu rotada 500-600tl den fazla yakmam. 14lt 300-350km yapıyorum.