Neden olmasın bir çok motosiklet ve traktörde yıllarca vize yoktu. Taaki 2 yıl önceye dek. Af gelmişti muayene ücretlerinin faizi silinmişti. O kadar yıl sonra bi çok araç vize yaptırdı.nasıl yani, bu aracın muaynesi yok mu? hiç yapılmamış mı? şu anda trafikte muaynesiz mi geziyor? bence olamaz.
Neden olmasın bir çok motosiklet ve traktörde yıllarca vize yoktu. Taaki 2 yıl önceye dek. Af gelmişti muayene ücretlerinin faizi silinmişti. O kadar yıl sonra bi çok araç vize yaptırdı.
Bi çok köyde kullanılan araçlar vizesizdi. Çünkü köylerde jandarma ve polis çevirme yapmıyor/yapamıyor yada kaçılıyordu.
Bu araçta bu şekilde olabilir yada muayene olduktan sonra plaka yenilenmiştir o yüzden gözükmüyordur.
nasıl yani, bu aracın muaynesi yok mu? hiç yapılmamış mı? şu anda trafikte muaynesiz mi geziyor? bence olamaz.
Emin olmamakla beraber bunu demeye çalıştım. Belki belli bir sürede görünmüyor olabilir.Plaka değiştikten sonra, önceki tüv kayıtları ortadan yok oluyor ve sistemde gözükmüyor diyorsunuz yani. Doğru mu anladım. nasıl olur ya bu işler bu kadar basit mi? Ben de km yi düşüreyim düşüreyim sonra plaka değiştireyim tüv de kayıt gözükmesin iyi mi.
tüv kayıtları için muayene belge numarası istiyor sistem,sadece plaka ile olmuyor.
başlıktaki PTT ne için onu anlayamadım ?
tüv kayıtları için muayene belge numarası istiyor sistem,sadece plaka ile olmuyor.
başlıktaki PTT ne için onu anlayamadım ?