Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben denemeden inanmam. Hacim artmadan tork artışı pek mümkün değil. Sıkıştırma oranı arttırılması ile mümkün olur. Sıkıştrma oranı artması yanma sırasında zehirli gazların açığa çıkmasına sebep olur. Orda da euro4 e yakalanıyor.
Atladığım bir konu varsa mühendis arkadaşlar söyler.
işte durumda burda başlıyor.euro 4 demek güç tork fakirliği demek diye biliyoruz aslında.ilk çıkan euro 4 modellerde böyleydi durumlar. hatırladığım aklımda olan er6n den z650 geçişte olan güç düşüşü mesela.ern6 daha güçlü bir motor ama z650 malesef öyle olamadı.200km hıza ulaşması eziyet resmen hatta ninja 650 çıktığı an hasta olmuştum hala öyleyim ama onunda 200km hız ıkınarak 1 2 km falan geçmesi gerçekten kabul edilebilir değil.o tipe o gidiş hiç yakışmıyor.ktm de yanlız yamaha gibi bir durum yaptı onuda kimse fark etmedi.duke 390 44 hp hüç 35 nm tork sağlarken 2018 modeli 44 hp güç 37 nm tork güce ulaştı.arada yapılıyor ama 250cc 27nm tork ne gördüm ne duydum.alsada bir kaç vatandaş artık anlatsa bize durumları.r25 sattırıp r25 aldırıcaklar valla 2018 bekliyorum