Lastikler hakkında.

Arkadaşlar il dışına gidicem 10 gün kadar binemiyeceğim motora motor genelde kaldırımda park halinde durur sürekli başka koyacak yer yok çümkü 10 gün hiç çalışmadan ve hareket etmeden lastiklerde cok fazla inme meydana gelirmi hatta inme meydana gelirmi ? akü 10 gün için birşey olmaz sanırsam

Problem olmaz kardeşim. Zamanında kaza yaptığım için 1 ay kadar kalmıştı kendi motorum, lastikleri inmemişti. Kontrol için petrolda hava basıncına baktığımda 3-5 psi inmişti. Eğer beton zemine koyacaksan lastiklerin betonla temas edecek yerine tahta parça koy. Bu bir nebze engeller.

Problem olmaz kardeşim. Zamanında kaza yaptığım için 1 ay kadar kalmıştı kendi motorum, lastikleri inmemişti. Kontrol için petrolda hava basıncına baktığımda 3-5 psi inmişti. Eğer beton zemine koyacaksan lastiklerin betonla temas edecek yerine tahta parça koy. Bu bir nebze engeller.

benim lastiklerin sibop kafaları bu petrollerdeki aletin başına bir türlü oturmuyor L sibop lazım sanırsam onuda bulamadım o yüzden psi değerlerine bakamıyorum havada basamıyorum bir arkadaşda köpük koy demişti altına servise gittiğimde arada hava bastırıyorum o kadar

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
benim lastiklerin sibop kafaları bu petrollerdeki aletin başına bir türlü oturmuyor L sibop lazım sanırsam onuda bulamadım o yüzden psi değerlerine bakamıyorum havada basamıyorum bir arkadaşda köpük koy demişti altına servise gittiğimde arada hava bastırıyorum o kadar

sizin motor nedir?

İnmez ben 2 ay yatirdim kazada hiç bir şey olmadı. Akü 2 ay sonunda zayifladi biraz onuda duzeltti servis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar