Hayırlı olsun , Motosiklet sürücü ve camiasına yönelik faydalı çalışmalar yapması isteğimiz.
1. Seyir hızları otomobil ile eşitlenmeli 2018 yılındayız , fren teknolojisinden lastiğe herşey artık yeter derecede güven veriyor.
2. Egzoz ile oynayanların gözünün yaşına bakmasınlar , 2. seferde el koyma , ve ehliyetten men , ehliyetsiz ise hayabusa alacak kadar para cezası.
3. Bu fiatlar nedir .. , ekipmandan benzine motosikletten lastiğe , bilhassa hayat kurtarmaya yönelkk korumalı ekipmanlar , bi şeyler yapılsın artık.
Gerisini forumdaşlar doldursun , bu forumu okuyup takip ettiğini %100 tahmin ediyorum.
Umarım millete ve motosiklet camiasına faydalı olur lakin ne hikmetse o meclise giren adam milletle bağını koparıyor ve bir anda milletin dertleri önemsiz hale geliyor hatta yok yani öyle bir dert onlara göre , ötv nin düşmesi tarzı temenniler hayal olarak kalacaktır zira adamın umrunda bile olmayacak çünkü onun derdi değil ki niye tasalansın, bu söylediğim sadece sofuoğlu veya akpliler için geçerli değil bütün milletvekilleri ve siyasiler için geçerli
Gerisini forumdaşlar doldursun , bu forumu okuyup takip ettiğini %100 tahmin ediyorum.
Sanki motor camiasına bir katkısı olacak gibi beklentiler içine girmeyin boşuna. Büyükleri ne derse onu yapacak el kaldır diyecekler el kaldıracak, alacak milletvekili maaşını sosyal güvencesi, ailesini yakınlarını geçindirecek. Bu kadar basit.
Sosyal güvence ve maaşa gerçekten çok ihtiyacı vardı Kenan Sofuoğlunun. Ailesinin açlıktan nefesi kokuyordu. Neyse ki şimdi rahat edecekler
Oturduğun yerden para kazanmak gibisi var mı? ne uğraşıcan yarıştı bilmem neydi, bir de ölme riskin var. Bu ülkede zenginim ben artık paraya ihtiyacım yok diyeni duydun mu sen?
"Yaşamak istiyorsanız çalışacaksınız , daha iyi yaşamak istiyorsanız daha çok çalışacaksınız,tabi onurlu ve namuslu yaşamayı yol edinmişseniz"