Pınarbaşı'nda Tolga Uprak birinci oldu.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
1zgu5gl.jpg
Motosiklet Türkiye Pist Şampiyonası'nın Pınarbaşı'ndaki İzmir Yarış Pisti'nde yapılan 4. ayağında Tolga Uprak birinci oldu..

Supersport Grup A'da Tolga Uprak, Yamahası'yla birinciliği elde etti. Yine Yamaha ile yarışan Sinan Sofuoğlu ikinci, Honda ile yarışan Barış Tok üçüncü sırada yer aldı.

Genel klasmandaysa, Barış Tok ilk sıradaki yerini korumayı başardı.

Diğer yandan Süper Bike yarışlarında motosikletten düşerek yaralanan Aykut Üçüncü, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sıralamada turlarında en iyi dereceyi elde eden sporcu olan Üçüncü'nün kalça kemiğinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yarışlarda birinci olan sporcular şöyle:
Süpersport Grup B: Eray Altıntaş (Honda)
Süpersport Grup C: Sertaç Terzi (Yamaha)
Süpermoto A: Şakir Şenkalaycı (Yamaha)
Süpermoto B: Evren Alkan (Husquarna)
Super Bike : Kadir Nas
Honda CBR 125 Cup: Sarp Can Sakız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarış çok mükemmeldi, organizasyon çok güzeldi. Fakat, gördüğüm o ki; o pisti bi düzene sokamamışlar...

Orta alanın çim yapılması, yol çıkışlarına tekerlek korumaları koyulması,tribünlerin en üstünün kapanması vb. eksikleri HALEN devam etmekte...

Umarım bunun bir çaresi bulunur, ve sorun en kısa zamanda çözülür.

off yaaa

allah kahretsin ki dün ben çalışıyodum ve o yarışa gidemedim yaa çok sirinlendim şimdi:pr:

arkadaşlar benim evim yarış pistinin karşısındaki apartman da ve yüksek katta yani yarısı balkonumdan izledim:) :) bi elimde dürbün bi elimde maşa yani mangalda vardı:!:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial110, ben yarışa belirli sebeplerden dolayı otobüsle gitmek zorunda kalmıştım, piste ulaştığımda yemin ederim içimden;
" bu evlerde oturmak varmış " geçirdim... Çok şanslısın bak, ne 5 ytl giriş ücreti verdin, ne yemek sıkıntısı, ne güneş ne de başka bir şey.. Valla sen V.I.P.'ten izlemişsin.. :)

bende yarışlarıı izleme fırsatını bulduumm gercekten hersey cok guzeldii :cat:
yarışa 4, sırada baslayan şakir'in aküsü bitmeseydi ve 11.sırada baslayan ilhan eger 2 defa pisten cıkmasaydııı :salut:
gercekten guzel pist ama cok daha guzelleştirilebilir :cat:
bu haftaki yarışa gelemicemm malum bana uzak :D haftaya gidecek olanlara simdiden iyi seyirlerr :cherry:

Bir çok spor karşılaşmasını seyretmem, milli takım harici takım tutmam.
Soranlara da ‘ Onlar beni tanımaz, ben de onları derim.’:bounce:
Ama cuma akşamı tamamen tesadüf eseri bir şekilde İzmir pist yarışları için İstanbul’dan gelmiş olan Kadir Nas ve arkadaşları ile Kordon’da tanıştım. Bütün gece çaylar kahveler içildi sohbetler edildi.
Bu bağlamda destek olmak amacı ile pazar günü ilk kez pist yarışlarını izlemeye gittim.
Kapıdaki görevlilere bileti nereden alacağımı sorduğumda ilk kez mi geliyorsun sorusuna ‘evet’ cevabını verince ‘iyi o zaman bu kez bizden olsun geç ‘demeleri hoşuma gitti.:)
Bütün yarışlar güzeldi. Ama Super Bike yarışı bambaşkaydı çünkü ilk 3 yarışmacının araları 150-200 metrenin üzerine hiç açılmadı. Yarışın 3. Turunda düşen ve kırığı olan yarışmacının pistten Ambulansla çıkışının ardından yarışma baştan başlatıldı. İlerleyen turlarda yarışı baştan beri başta götüren yarışmacı da düşüp yarış dışı kalınca. O ana kadar devam eden turlarda 3. Sırada olan ve liderin arkasından son tura kadar kopmayan Kadir son turda yarışı aldı. Tabiri caiz ise kıran kırana bir yarış seyretmek nasip oldu.:cat:
İnşallah haftaya da yarışları seyretmek nasip olur. Ben en iyisi cuma akşamı yine Kordon’a çıkayım.:cherry:

arkadaslar dun gece aldığım bi habere gore bu hafta sonu olacak yarış ertelendii
tmf 'ye dilekce veren sakir bu hafta sonu kross avrupa sampiyonası olduğunu bildirdii ve yarışş ertelendi.
kesin olmamakla birlikte ertelenen izmir pistii onumuzdekihafta sonu hazerfana alındıı gelişmelerden haberdar ederimm

ben pınarbaşı pistin kapısına kadar geldim..
ama istanbul a dönmem gerekiyordu yarışları izleyemedim..
:pr: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar