- Konu Yazar
sebebi neydi ki?
Neyin sebebi neydi?
sebebi neydi ki?
5-6 bütçem var diyorsun.
7 olsa pulsar alırım diyorsun.
Benim fikrim: Elindeki motorun bakımını yaptır Pulsar alacak para biriktirip elindeki motorunu sat.
Sonra da git Pulsar al.
Bence Pulsar alana kadar cbf ile devam etmelisin. Ben olsam öyle yapardım.
Bence git SL200 al. Pulsar'ıda alırsın zamanı gelince. CBF'in her yerine aksesuar taksan ne olacak? Ben daha çok seviyorum SL200'ü, dediğim gibi SL200'ün bittiği yerde Pulsar daha yeni yeni açılıyor. Lakin SL200'le gezmek daha güzel, virajlara akmayacaksan :queen:
Sen bilirsin. Keşke dememek için yapacağın max 1000-2000tl zarardan korkmamalısın bence. Öyle deme büyük para desen bile ayda 500tl ye cafe'lerde çalışan bizim üniversitede yaptığımız gibi gene o parayı telafi edersin. Bakma bende şimdiki motorumu satmak istiyorum lakin sürerken hiç keşke cümlesini kurmadım yada dışarıda bir yere koyduğumda. Tek keşke dediğim yer tur camı ile çanta demiri ve çanta taktığımdaydı, onlarıda hemen söktüm zaten :queen:
Ayrıca gerçekten sevmesemde cruiser motorları binince bir insan kendine camdan falan bakıyor. Ne hoş oldu bea die :bounce:
usta bana cbf aldırıyosun,kendin satıp kuba mı alcan,boşver cbf candır![]()
Sadece okul ve görsellik gerekçesi yeter. Diğerleri tali unsura düşer cruiser süren bir abin olarak çok iyi anlıyorum. Şehir içi dezavantajın olacak manevra daha zor bunu unutma. İmaj artacak zaten biliyorsun kimse parlayan kromları görünce pideci paketçi demez. Tek önerim rks cruiser 250 ve blackster de bak 2.el. bütçen yetebilir gibi geliyor.
Cbf 250 var o paralara
İyi marka elektrikli bir bisiklet o paraya alınabilir.
Zaten halihazırda motorum var elektrikliyi neden alayım ki?
Uzun zaman askıya aldım abi şuan bu mevzuyu. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Cbf 250 alacam bu gidişle.