Cevapsız Sorular !!

Öncelikle merhaba bi konuda yardım istiyicem.
Ben cross motorun jantlarını değiştirip ön:100/80-17 arka:130/70-17 olmak üzere değiştirme şansım varmı
alacağım motorun jant ölçüleri; ön:90/90 – 19 arka:110/90 – 17.
Sorum şudur motorun üstünde ne gibi oynamalar olur,veya olurmu bu jant ölçüleri? yanıtlarınızı bekliyor olucam
şimdiden cevap veren veya vermeyen herkese teşekkürlerimi iletirim.:silent::cat::)

1. Black cat'e , 17 sm takım takar isen , motoru oldukça hantallaştıracaktır.

2. Black cat'in arka maşasının bahs'ettiğin ölçüde kalın tekeri kabul edeceğini ölçtürmelisin.

3. Supermoto konuları için forumun " arama " kısmına yazıp daha evvelden açılı onlarca konuyu okuyup fikir edinebilirsin.

4. Sm 17 tel jant takımlar , nadir olduklarından pahalıdır , şansın yaver giderse 2000 civarına "belki" bulabilirsin , tavsiyem "şimdilik" bu sevdadan vazgeç bir dost.

Eyvallah ustam Teşekkür ederim yarama tuz bastın biraz ama gerçekler ve ülke standartları nabarsın:farao::pale:

Eyvallah ustam Teşekkür ederim yarama tuz bastın biraz ama gerçekler ve ülke standartları nabarsın:farao::pale:

Apache cross250 modelin arka tekeri uyabilir.ama jant gobeginde işlem gerekebilir.hee ugraşa deger mi? bence değmez.

Ilave olarak disk flanş bölum dairesi baglanti delikleri ve fren merkez pozisyonu tadilat ister.

Son düzenleme:

tmp

Öncelikle merhaba bi konuda yardım istiyicem.
Ben cross motorun jantlarını değiştirip ön:100/80-17 arka:130/70-17 olmak üzere değiştirme şansım varmı
alacağım motorun jant ölçüleri; ön:90/90 – 19 arka:110/90 – 17.
Sorum şudur motorun üstünde ne gibi oynamalar olur,veya olurmu bu jant ölçüleri? yanıtlarınızı bekliyor olucam
şimdiden cevap veren veya vermeyen herkese teşekkürlerimi iletirim.:silent::cat::)

Orjinal lastik dışında farklı ölçülerde lastik kullanırsan motosiklet hantallaşır ve yakıt tüketimini yükseltir. Verdiğin ölçülerde bu dediklerimin olma ihtimali kaçınılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar