Ilk olarak hayırlı gunler dilerim

Abiler ilk olarak ben yeni üyeyim.Anlayis gosterirseniz sevinirim.Yaklasik 2 haftadir üye olmadan yazilari okuyordum.Bende bir sey sorayim dedim.Benim boyum 1.93 civari ve cbr 125r almayi dusunuyorum.Motor yanimda nasil durur?Bu arada 65 kiloyum.Simdiden Teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boyun uzunsa 125 yanına yakışmaz en az sana 600 cc lazım asdgfag :)
Şaka bir yana kardeşim baloya gitmeye kavalye mi seçiyorsun? :) acemiysen 125 cc ile başla işte, tecrübe edindikten sonra kendine uygun bir motosiklet seçersin.
Bu arada hoş geldin aramıza

Boyun uzunsa 125 yanına yakışmaz en az sana 600 cc lazım asdgfag :)
Şaka bir yana kardeşim baloya gitmeye kavalye mi seçiyorsun? :) acemiysen 125 cc ile başla işte, tecrübe edindikten sonra kendine uygun bir motosiklet seçersin.
Bu arada hoş geldin aramıza

Hoş buldum.Daha once yazilari okudum tam net bir cevap yok o yuzden bnde sormak istedim.Kimisi rahatsiz olursun diyor kimisi sıkıntı cikmaz diyor.Kime inaniyim bilemedim 😆😆

Moderatör
Çok basit,
Eğer ciddi bir alıcı isen, bir kaç ilan inceleyip, sana uyan bir ilan sahibiyle randevulaşırsın. Motoru sahibinin nezaretinde en yakındaki benzinliği kadar kullanırsın, 20 liralık benzin alıp sahibine teslim edersin.
Böylece sana uygun olup olmadığını anlamış olursun.

Çok basit,
Eğer ciddi bir alıcı isen, bir kaç ilan inceleyip, sana uyan bir ilan sahibiyle randevulaşırsın. Motoru sahibinin nezaretinde en yakındaki benzinliği kadar kullanırsın, 20 liralık benzin alıp sahibine teslim edersin.
Böylece sana uygun olup olmadığını anlamış olursun.

Aslinda mantikli ama 20 tl cok degil mi?Dayimda cup var.10 tlye 100 km ye yakin suruyorum.

Peki motor sahibinin size ortalama 10 bin TL değerindeki malını sadece potansiyel alıcı olduğu için teslim etmesinin riski için 20 TL az değil mi ?

ben 20 lirayada vermem düşüp içine ederse al başına belayı motorcuların takıldığı yerlere gidip rica etsin bi cbr 125 ün üstüne otursun bence rahat ederse alır :cherry:

hoşgeldin biraderim , 1.93 boyla 65 kg mısın sen ? yahu rüzgarlı havada motordan uçarsın azcık kilo al :) enduro motorlarda rahat edersin , crf 250 gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar