Dolandırıldım

72 tel jant almak için bi tane drift sayfasına 2. El arıyom yazdım .
Nese birisi cevap verdi 150 liraya nese iyi güzel anlaştık baktım motor piyasasında falan baya ünlü biri .
Neae 5-6 gün sonunda sabah dedim kargoya verirken video at fln tm .
Ondan sonra parayı yatırır yatırmaz telefonlarımı açmaz oldu .
İnstadan falan engellemiş .
Ben parayı yatırırken para yatırma nedenine 72 tel jant almak için yazmıştım .
Allah aşkına söyleyin tamam ben tam bi gerizekalıyım da paramı geri almak için ne yapabilirim ?

Elindeki dekontla ve internet yazışmalarının çıktısını al en yakın karakola git şikayetçi ol sonrada keyfine bak

Üstüne bir bardak su iç. Bu kadar kolay dolandırıldıysan Paranı geri almak için yapacaklarına kafan hiç basmaz.

Bende 72 tel jant satıyorum bende 100 lira ama once para yinede senbılırsın

Geçmiş olsun. Atm üzerinden yapılacak işlemlere dikkat etmek gerek. Başka bir hesaptan ulaş adama seni mahkemeye veriyorum diyerek. Korkutmayı dene. Açıklamaya yazman iyi olmuş, gidip bence şikayette bulun. 150 tl sinde olmaya bilirsin ama böyle insanlar başkalarını da üzmesin diye en azından..

Bu kafanın basması için ne gerekio usta
18 yaşında tam bir sığırımda

Geçmiş olsun, kendine haksızlık yapma, herkesin başına gelebilecek bir konu. insan güvenmek ister, çünkü en rahatı güvendir. dolandırıcılar da bunu kullanır.

yapman gereken şey savcılığa suç duyurusunda bulunmak. gidip bir dilekçe yazacaksın. adliyedeki arzuhalciler (ücreti karşılığında dilekçe yazan kişiler) sana bu duruma uygun bir dilekçe yazmanda yardımcı olur. dilekçenin sonucu eve posta ile geleceğinden evdekilerin de haberi olacaktır. bu yüzden sorumluluğu alıp baştan anlatmalısın.

bütün bunlar sonunda bir dava açılırsa birkaç sene sürebilir. bu forumda da benzer bir sebeple açılan dava ve sonucunu tüm süreciyle anlatan bir başlık vardı. ondan okuyabilirsin.

sonuç: güzel bir hayat dersi. hatta ucuz bir ders bile sayılabilir. sonuçları senin için çok ağır değil ama yeterince akılda kalıcı olmuş. hayat böyle bir şey üzülme, bir müsibet bin nasihatten iyidir derler.

72 tel jant almak için bi tane drift sayfasına 2. El arıyom yazdım .
Nese birisi cevap verdi 150 liraya nese iyi güzel anlaştık baktım motor piyasasında falan baya ünlü biri .
Neae 5-6 gün sonunda sabah dedim kargoya verirken video at fln tm .
Ondan sonra parayı yatırır yatırmaz telefonlarımı açmaz oldu .
İnstadan falan engellemiş .
Ben parayı yatırırken para yatırma nedenine 72 tel jant almak için yazmıştım .
Allah aşkına söyleyin tamam ben tam bi gerizekalıyım da paramı geri almak için ne yapabilirim ?

Muhtemelen alışveriş yaptığın şahız küçük biri. Çünkü 150 lira için kimse bu tip bir işe girişmez. Motor piyasasında ünlü olduğunu söylemişsin. O ünlü arkadaşın ismini paylaşıp ifşa etmende bir çözüm yolu sunabilir. Mesela yazışmalarınızı ve gönderdiğin havale bilgilisini sosyal medyada paylaş. Gerçi 150 lira için değer mi bilemiyorum. Dava aç diyecem ama bunun uğraşı daha çok. En iyisi soğuk bir su iç arkadaşların dediği gibi .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar