O değilde bu aleti alan neden BMW logosu yapıştırıyor , çok mereak ediyorum dogrusu![]()
Evet arkadaşlar ilk 1000km bakımını yaptırdım Mondıal yetkılı serviste ...
Yağı değişti,filitreler temızlendı,Gevşeyen cıvatalar sıkıldı,Debrıyaj kolu ayarı yapıldı,Su kontrolu yapıldı..
Fiyat 120 Tl...
Yağ olarakta Castrol kullanıldı..
Hocam filtreler temizlendi derken? Değiştirme gereği duymadılar mı? Bir de, 500 km'de bir bakım daha yapılmış olması lazımdı, ona gittiniz mi? Son olarak, ilk vitesli motosikletim demişsiniz, üyelik tarihinizi de göz önünde bulundurarak ilk motosikletiniz olmadığı tahmininde bulunuyorum, doğru mudur?
Filitreler kağıt değil telli gibi bi filitreydi..Değişmiyormuş,hava tutup temızledi..500-1000 km arası ilk bakım .daha sonra 2000km daha sonrasında ise her 2000 km de...İlk motorum Honda kınetic di.Daha sonra yine çin üretimi olan Asya Motorun 150cc lik scotterına bındım 5 sene.Onuda Enişteye sattım ve hala o motora binmekte enişte![]()
Normalde ışıklarda stop etmıyor .Ama benım acemılığımden kaynaklanan kalkışlarda debrıyaja daha alışamamış olmamdan dolayı stop ettırıyorumStop etme problemi var mı? Işıklarda beklerken zlop diye gittiği oluyor mu?
2000 km de bir bakım mı ????
Yahu binici adam için aylık km değeri zaten 2000 civarıdır.
Çok binmesen bile 30 günde hadi bilemedin 45 günde bakıma gitmek ???
Ben 6 bin bakım aralığını az buluyordum ama beterin beteri varmış yahu.
Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız keyifli sürüşler.
Teşekkurler....
Bı bakaımdan ıyı erken bakım ,Motorun aşınmasını en aza ındırmış oluyorlar herhalde![]()
Bir abimizde var rx3 oda BMW logosu yapıştırmış, Havası olsun diye yapıyorlar herlde ama aslında daha komik utanç verici hatta, RX3 türkiyede adını duyurmuş, tanınmış bir model artık. Bilmeyen yok. Mondial motora BMW logosu gözümün önüne geliyoO değilde bu aleti alan neden BMW logosu yapıştırıyor , çok mereak ediyorum dogrusu![]()
Bir abimizde var rx3 oda BMW logosu yapıştırmış, Havası olsun diye yapıyorlar herlde ama aslında daha komik utanç verici hatta, RX3 türkiyede adını duyurmuş, tanınmış bir model artık. Bilmeyen yok. Mondial motora BMW logosu gözümün önüne geliyosadece gülüyorum
![]()
2000 kmde ne aşınıp neyi yiyecek? Kullanıcı gündükleme dışında hiç bir anlamı yok.
Evet arkadaşlar ilk 1000km bakımını yaptırdım Mondıal yetkılı serviste ...
Yağı değişti,filitreler temızlendı,Gevşeyen cıvatalar sıkıldı,Debrıyaj kolu ayarı yapıldı,Su kontrolu yapıldı..
Fiyat 120 Tl...
Yağ olarakta Castrol kullanıldı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Yağ değişiminden sonra vites geçişleri daha rahat oldu sanki..Bu arada lastıklere önlere 22,arkalara 32 hava bastılar serviste.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
980 KM LIK kullanım deneyımlerıme gelirsek,
Motoru ılk kalkıştan ıtıbaren 100 km ye kadar hızlanması gayet serii
Amortısorlerın çukurlardakı zıplamaları emmesi iyi
yol tutuşuda iyi ama lastıgı değiştirince daha da ıyı olacagına inanıyorum..
Vites aralıkları ıyı.Şehırıcınde 5 ve 6. vıtesı kullanmaya gerek kalmıyor...
Yakışı şu anda 4.5lt cıvarlarında..