Ducati monster 620 bişeyler :)

Lastikleri takali 200km oldu. Yolu tutusu simdi daha da güzelleşti. Eskiden enduro makina kullaniyordum bu lastiklerlede heryere girip çıkıyorum :)
Gorunus olarak biraz disli duruyor ama ben heryere girip cikarim diyen varsa oneririm. Asfalt ve islaktada gayet iyi performansi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lastikleri takali 200km oldu. Yolu tutusu simdi daha da güzelleşti. Eskiden enduro makina kullaniyordum bu lastiklerlede heryere girip çıkıyorum :)
Gorunus olarak biraz disli duruyor ama ben heryere girip cikarim diyen varsa oneririm. Asfalt ve islaktada gayet iyi performansi var.

[url]http://i.hizliresim.com/r1VPQM.jpg[/url]
Stabil yola gider her türlü lastikler, bende düşünmüştüm geçmiş zaman ama lastiğe güvenip her yere girerim kartere egzoza zarar veririm deyyu vaz geçmiştim 😊 Güle güle kullanın.

Yavastan basladim :)
Elimde ornek olmadigi icin netten resimlere bakarak aynisi olmasada kalibi cikarttim.
hjIARU.jpg

EECNsB.jpg

KgGcbm.jpg

NXzwEu.jpg

Henuz kaba hali. Kesilicek kirpilicak macun vs baya isi var daha

Gayet guzel makina,parca ve usta isi beni dusinduruyor,kazasiz belasiz kullanin.

parça işi kolay aslında vidaya kadar var sorunsuz geliyor hepside 1 hafta içinde sadece döviz kuru sıkıntı malum servis olarak eğer istanbuldaysanız korlas harici bir dünya düzgün ducatiye bakan yer var sorunsuz şekilde saçma sapan fiyatlar çekmeyen

yedek parçlar için ; https://oemducati.com/monster/

Arkadaslar sagolun motoru alali 1 til oldu :) polyester isine yeni vakit buldum. En iyisi diger konu altinda paylasayim daha iyi olucak.

hayırlı olsun.
triger kayışlarını arada kontrol etmeyi unutma
yağ soğutmalı olduğu için yazın ve sıkışık trafikte yağın etkisi çabuk bitiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar