kawasakinin 2007enduro modeli

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkadaşlar kawasakinin yeni bir enduro modeli çıkmış 649cc 2silindir
gücünü daha çok 80-120arası kullanmışlar yani orta hızlarda türkiyeye ne
zaman gelir gelirmi bilemem :)

bence er-6 serisi gibi ve çok güzel bir tasarima sahip(aynı onlar gibi) ötesini bilemem :)

bu motor enduro degil...v -strom tarzi birsey..unutmayin enduro motorda egzost koltuk izasinda olur..bu motor ile asfalttan baska bi yerde kullanamazsin....kullanissiz.bi motor...tutulacagini sanmiyorum..

er6 serisinde kullanılan eksoz ve amortisör sistemi sanırım motoruda aynı olabilir. çok şık olmuş. kawasaki yarışta öne geçmeye çalışıyor..

Versys 650 adından da anlaşılabileceği gibi çok yönlü kullanım için dizayn edilmiş bir motor. Fakat gerek lastik, gerekse motor özelliklerinden yola çıkarak bu motorun arazi kullanımı için uygun bir motor olduğunu düşünmüyorum. Bir nevi cip-otomobil karışımı olan S.U.V. araçlar gibi. Fakat sıralı 2 silindir motoru, enjeksiyon sistemi, abs'li frenleriyle F650GS, V-strom 650,Transalp v.s. gibi motorlar karşısında, çok araziye çıkmayan endurocular tarafından gücü, sürüş konforu ve dizayn avantajı için tercih edilebilir. Amortisör sisteminin ER-6'ya göre daha yumuşak ve uzun salınımlı olduğunu düşünüyorum. İstanbul yollarında kullanımı çok zevkli olabilir. Ben özellikle dizaynını çok beğendim, görenlerin kafasını tekrar tekrar çevirip bakacağı bir motor, önümüzdeki yaz almayı düşünebilirim.

Versys 650 adından da anlaşılabileceği gibi çok yönlü kullanım için dizayn edilmiş bir motor. Fakat gerek lastik, gerekse motor özelliklerinden yola çıkarak bu motorun arazi kullanımı için uygun bir motor olduğunu düşünmüyorum. Bir nevi cip-otomobil karışımı olan S.U.V. araçlar gibi. Fakat sıralı 2 silindir motoru, enjeksiyon sistemi, abs'li frenleriyle F650GS, V-strom 650,Transalp v.s. gibi motorlar karşısında, çok araziye çıkmayan endurocular tarafından gücü, sürüş konforu ve dizayn avantajı için tercih edilebilir. Amortisör sisteminin ER-6'ya göre daha yumuşak ve uzun salınımlı olduğunu düşünüyorum. İstanbul yollarında kullanımı çok zevkli olabilir. Ben özellikle dizaynını çok beğendim, görenlerin kafasını tekrar tekrar çevirip bakacağı bir motor,

ben de aynı fikirdeyim.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20865&highlight=versys

linkte bir kaçtane fotoğrafı bulunuyor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
er 6 yı değiştirip piyasaya sürmüşler sanki.

er6 daha güzel bence.Bu böylem böcük gibim bişey.Bi sevemedim bu tarzı.Ama olursa binmezmiyim , üzerinden bile inmem o ayrı konu :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kawasakinin alman web sayfasında aynen şöyle yazıyor bu motorla
istediğin yola girersin ona göre tasarlanmış

giremezsin abii...istedigin yola giremezsin..o egzosttan aldinmi suyu motorun icine is bitti..kaldin dagin basinda ustelik bi dusunsene on tekerlek cukura girdigi an motoru altindan gecen egzost aktarma borulari darbeyi yer direkt..gerci yuksek ama olsun ihtimal dahilinde...ama altina bi egzost koruma demiri koyaegzostuda al koltugun altina bak super birsey olur..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
giremezsin abii...istedigin yola giremezsin..o egzosttan aldinmi suyu motorun icine is bitti..kaldin dagin basinda ustelik bi dusunsene on tekerlek cukura girdigi an motoru altindan gecen egzost aktarma borulari darbeyi yer direkt..gerci yuksek ama olsun ihtimal dahilinde...ama altina bi egzost koruma demiri koyaegzostuda al koltugun altina bak super birsey olur..

vallah ne diğim dediklerin mantıklı demekki tatlı su motoru değil bu:queen:

necdet abiii...bu yuzden transalp cok tutuluyorya....eski model olmasina ragmen hersey ile mukkemmel bi motor abi....yolun ve farin acik olsun...:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neyse fuarda inceleme fırsatımız olur seninde yolun açık olsun :)

valla, bu motor asfaltta çok zevkli olabilir. özellikle v motor olmasından dolayı kendisine has bir kitleye de sahip olabilir. ama her yola girebileceğine inanmıyorum. en azından egzozun durduğu yer bana öyle söylüyor.

Bence bu bir enduro degil, bariz bir supermoto yapmış kawa.

evet, katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar