- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendi topic'imizde konu açmıştım fakat henüz bir cevap bulamamakla birlikte birde buradan sorup hem sabırsızlığımı yenip hemde farklı fikirler olsun istedim şöyle bir durum var ki bugün motora binmeden önce depoyu doldurum ve biraz gezeyim dedim 90-100/km ortalama ile tam 106 km yaptıktan sonra tekrar doldurup ne yakmışız bir bakayım dedim tam 30Tl/4.7L benzin aldım yani km de 0.28 kuruş yakmış ki bu rakamlarda yakan arabalar var motor henüz 6300 km de buji 4000 km de değişti hava filtresi yeni karbüratör temizleyeli 1000 km olmamıştır sübaplara 6000 km de baktırdım subap kontrolünden önce ses vardı ayarlandıktan sonra uzunca süre olmadı bugün tekrar bu kadar aralıksız kullanınca sıcakken yani çok hafif bi ses var gibi geldi (emin değilim) ilk aldığımda rodajda olmasına rağmen bir depo yani 16 litre tam 435 km de yedeğe düştü ve sonra 10-15 km daha kullandıktan sonra tahmini 450 km de bitmeden benzin almıştım şu anki durum ilk başlardan çok uzak anlaşılan 
şimdiden herkese teşekkürler ve iyi forumlar..
şimdiden herkese teşekkürler ve iyi forumlar..