Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yahu ciddi ciddi Ankara'ya gitmişsin. Uçmakdere'ye de taa karşıdan geliyorsun. Beylikdüzü'nden giderken beziyorum. Helal olsun. Baktın boya çıkmıyor, sende çak sticker'i devam et. Bir motor gördüm. Sticker'dan kendisi gözükmüyordu :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yahu ciddi ciddi Ankara'ya gitmişsin. Uçmakdere'ye de taa karşıdan geliyorsun. Beylikdüzü'nden giderken beziyorum. Helal olsun. Baktın boya çıkmıyor, sende çak sticker'i devam et. Bir motor gördüm. Sticker'dan kendisi gözükmüyordu :queen:

Benim ev-iş arası 6 km, gerçi iş yeri taşınacak böylelikle 15 km gidiş - 15 km dönüş olacak. Haftaiçi yol yapamıyorum bu nedenle haftasonları atıyorum kendimi dışarı. Yol yapmadığım haftasonu olursa o haftaiçim sıkıntılı geçiyor :) Bayramda ilk gün ziyaretleri tamamlayıp 2. gün yine Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Dediğin gibi sticker yapacağım sanırım ben de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Mat renkler biraz nazlı oluyor. Kolay çiziliyo.

Hocam hiç sorma, motor çizilmesin diye değmiyordum bile motora neredeyse, sola devirdik birkaç yer çizildi. Allahtan koruma demiri vardı da ufak çiziklerle hallettik.

Benim ev-iş arası 6 km, gerçi iş yeri taşınacak böylelikle 15 km gidiş - 15 km dönüş olacak. Haftaiçi yol yapamıyorum bu nedenle haftasonları atıyorum kendimi dışarı. Yol yapmadığım haftasonu olursa o haftaiçim sıkıntılı geçiyor :) Bayramda ilk gün ziyaretleri tamamlayıp 2. gün yine Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Dediğin gibi sticker yapacağım sanırım ben de.

Şimdi anlaşıldı. Ben hergün evden işe 40km gidiş, dönüşte tem'den dönüyorum 45km de geliş kullanıyorum. Hep bir 85km çantada duruyor :queen:

O değilde geçen hafta 1tane CBF 600 kaçırmışım tertemiz. İçim cız etti :pr:

Onunla ne giderdim Uçmakdere'ye :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Hocam hiç sorma, motor çizilmesin diye değmiyordum bile motora neredeyse, sola devirdik birkaç yer çizildi. Allahtan koruma demiri vardı da ufak çiziklerle hallettik.

Keyfini çıkar hocam, bende acayip şekilde zincir fetişi var zinciri temizlerken heryeri söküyorum ister istemez anahtarın değdiği yerler çiziliyo vs ama böyle mutluyum 😀

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Keyfini çıkar hocam, bende acayip şekilde zincir fetişi var zinciri temizlerken heryeri söküyorum ister istemez anahtarın değdiği yerler çiziliyo vs ama böyle mutluyum

Ben daha ön dişli temizliğine girmedim ama her hafta gazyağı ile zinciri temizleyip yağlamazsam kendimi kötü hissediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Şimdi anlaşıldı. Ben hergün evden işe 40km gidiş, dönüşte tem'den dönüyorum 45km de geliş kullanıyorum. Hep bir 85km çantada duruyor :queen:

O değilde geçen hafta 1tane CBF 600 kaçırmışım tertemiz. İçim cız etti :pr:

Onunla ne giderdim Uçmakdere'ye :salut:

Hasanpaşa Salı Pazarının kurulduğu boş bir alan var, arada oraya gidip kapalı alan antremanı yapıyorum. Birgün Cbf 600'lü bir adam gelmişti, herif bisiklet sürer gibi slalomdu, dar dönüştü manyak gibi yaptı ve gitti. Honda'nın eğitiminde kısa bir süre CBF 1000 sürdürmüşlerdi, aletin sesi, gidişi falan çok farklı, başka bir dünyadan gelmiş gibi.

Ben cumartesi günü zinciri yağladım. Kupkuru idi. Motorcu tanıdık abi, sen manyakmısın nesin dedi? Padock olmadan yada orta sehpa zincir ile uğraşmak tam bir işkence. Temizleme işinide serviste yaptırmıştım. Zincirin baklaları gözükmüyordu :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben padock stand aldım, iyi hoş güzel de evde ayı gibi yer kaplıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ön dişli muhafaza , vites kolu , sol ayak pegi, zincir muhafaza komple sökülür her cumartesi. Yarım lt gaz yağı ile 4-5 tur temizlenip kurulanır.

geçen hafta 120km bindim ve cumartesi yine temizledim, Ancak motul c2den memnun değilim yağ öneriniz varsa alırım 1 dal 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ön dişli muhafaza , vites kolu , sol ayak pegi, zincir muhafaza komple sökülür her cumartesi. Yarım lt gaz yağı ile 4-5 tur temizlenip kurulanır. [url]https://i.resimyukle.xyz/zWAUVW.jpg[/url][url]https://i.resimyukle.xyz/We4JfL.jpg[/url]

geçen hafta 120km bindim ve cumartesi yine temizledim, Ancak motul c2den memnun değilim yağ öneriniz varsa alırım 1 dal

Hocam hay maşallah, zincir de dişliler de yeni alınmış gibi. Ben de C2 kullanıyorum, farklı bir öneri varsa ben de uygulamak isterim.

Ön dişli muhafaza , vites kolu , sol ayak pegi, zincir muhafaza komple sökülür her cumartesi. Yarım lt gaz yağı ile 4-5 tur temizlenip kurulanır. [url]https://i.resimyukle.xyz/zWAUVW.jpg[/url][url]https://i.resimyukle.xyz/We4JfL.jpg[/url]

geçen hafta 120km bindim ve cumartesi yine temizledim, Ancak motul c2den memnun değilim yağ öneriniz varsa alırım 1 dal

Yahu dayıoğlu senin Mt7 her forumu yeşillendiriyor..

Elf moto road 4 full sentetik 10w40 olanı al bak keyfine.

Bah hele aldiracan banada Mt9 ondan sonra gelecem angaraya alıcam ifadeni :pr:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yahu dayıoğlu senin Mt7 her forumu yeşillendiriyor..

Bah hele aldiracan banada Mt9 ondan sonra gelecem angaraya alıcam ifadeni :pr:

Başkan sen bizi yanlış anladın, zincir yağı önerisi istiyoruz :)

Bunu sürecekler zincire? Walla sen motor alsan bende rahatlayacağım. Sahibinden temiz kullanılmış Dominar var. Alır mısın? Ekstralı :queen:

Çanta demiri, 41lt Çanta RMS, gp kompozit gidon yükseltme ve elcik koruma, arka çamur sıyırıcı, tur camı ve hazır ol levend84 için CSR led leri de ben hediye edeceğim. Çakarlarım sana özel sadece :bounce:

Edit: Üstünde 40t dişli var, 45t'yi de vereceğim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
c2 den çok memnunum aslında ama lastiğe çok sıçratıyor. Bundan önce mondoil diye dandik bi yağ alıyordum kutusu 20 liradan, 3 kutu bitirdiğim sürede motulün yarısını bitirdim ve motulü 45 liraya almıştım.

@levend84 hocam mt07 gurubunda muhabbet dönmüyor mecbur sağa sola salça oluyorum 😀

motor yağı olarak ipone r4000rs esterli sentetik kullanıyorum tavsiye ederim.

Bunu sürecekler zincire? Walla sen motor alsan bende rahatlayacağım. Sahibinden temiz kullanılmış Dominar var. Alır mısın? Ekstralı :queen:

Çanta demiri, 41lt Çanta RMS, gp kompozit gidon yükseltme ve elcik koruma, arka çamur sıyırıcı, tur camı ve hazır ol levend84 için CSR led leri de ben hediye edeceğim. Çakarlarım sana özel sadece :bounce:

Edit: Üstünde 40t dişli var, 45t'yi de vereceğim :p

Sağol dostum duşunmen yeter...çakarlar tokat gibi çakar hee iyidir hojtur...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
10 Haziran tarihini not edelim, bugünü asla unutmayalım. Sym Wolf Forumunda hiç bu kadar muhabbet dönmemişti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz grup olarak, forumlara şenlendirme ekibi gönderme hizmeti veriyoruz. İlham kaynağımızda şudur;

imgres

https://www.google.com.tr/imgres?im...8nbAhXMKlAKHba5AK8QMwg1KAAwAA&iact=mrc&uact=8

Ne olur ne olmaz die linkinide koydum :3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar