Konuyu Hortlatayım,
https://youtu.be/J24lvvw9jZI
2015 de aldığım 2005 model CBF 250 motosikletim işlerimizin bozulması sonucu hacizli olarak 3 yıl aralıksız yağmur çamur altında yattı. ÜStüne birde beton parçası düşüp krenajlarını kırdı. Bindiğim dönemin son yağ değişiminde, yağ tapasını yanlış takmamdan dolayı blokta büyük bir çatlak meydana gelmişti, contaların hepsinde terleme vardı.
Bu temmuz ayı içerisinde toplamaya karar verdim. conta takımı, filtreler, krenaj, sinyaller, km teli gibi parçalar alarak başladık işe. Sigortası 550 Tl ,3 yıllık mtv 300Tl, 3 yıllık cezası ile biriken vize ücreti 514 Tl olmak üzere ödedik. Motosiklet bir şekilde yürüdü.
İşyerinde kullanmaya başladım. Önceden de olduğu gibi biraz egzantrik sesi vardı.Daha önce aldığım arkadaş motor yaptım değiştirdim demişti, ama genelde otomatik gergileri pahalı diye değiştirmiyorlar.4 sene sonra usta dedi ki ''senin üst kapak kasap elinden çıkmış saplamaları orjinal değil oynamışlar kapakla''.Şuanda videodaki gibi ses var. UStam sökelim kapakçılar yapabileceği birşey varsa yapsın, olmazsa üst kapak bulmam gerekiyormuş.::sos::