CBF 150 TIKIRTI SESİ

Arkadaşlar merhaba cbf 150 yeni motor yapıldı yaklaşık bi 100 km yol yaptı ve motordan bazen tıkırtı sesi geliyor subab sesi mi yoksa egzantirik zincirinden mi ses geliyor videosunu yüklüyorum. Yardımcı olabilir misiniz motoru yüksek devirde kullandıktan sonra başlıyor her zaman tıkırtı yapmıyor

Subap sesine benzettim. Özellikle motor ısınınca yapıyorsa subap ayarı gevşektir. Yeni motor yaptığına göre rodajını yap, yüksek devirde kullanma

dostum motor yeni yapildi diyorsun, zaten yapman gereken sey orta dusuk devirde kullanmak. ilk 1000 km sakin kullan. redline a sokma. sonra supap ayarinj da yaptirirsin temiz temiz kullanirsin. supap sakirtisi cok dert edilecek bisey degildir. isindikca ses kesilir. sogukken biraz sikirdar. sonra ayar yaptirirsin.

kolay gelsin.

dostum motor yeni yapildi diyorsun, zaten yapman gereken sey orta dusuk devirde kullanmak. ilk 1000 km sakin kullan. redline a sokma. sonra supap ayarinj da yaptirirsin temiz temiz kullanirsin. supap sakirtisi cok dert edilecek bisey degildir. isindikca ses kesilir. sogukken biraz sikirdar. sonra ayar yaptirirsin.

kolay gelsin.

Mesele soğukta değil sıcakken yapıyor şıkırtıyı

Şıkırtı diyorsan cbf'lerde doğal bir ses. Ben tam 100 bin kullandım o motoru. Yok tıkır tıkır ediyor diyorsan zincirden geliyor o ses.

%1500 subap sesi:) 30bin 3 yıl ilk motorumdu bu katır,herşeyini bilirim rodaj bitsin serviste yaptır.
Tekleme yapıyor mu 50 60 km/h bandindan
4bin 5bin devirde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar