Merhaba, hoşgeldiniz. Bilinçli bir kullanıcı olmanız, ehliyetinizi ve ekipmanınızı alarak kullanmanız temennisiyle.
Hoşbulduk. Ekipmanımı tamamlamadan sürmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Merhabalar hoş geldiniz

sorunuzu moto sohbette sorarsanız dah açok kişiye ulaşırsınız
Hoşbulduk

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
Aleyküm Selam
Şimdiden motorun hayırlı olsun. Bütçene göre tam kapalı bir kask almanı öneririm.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
Aleyküm Selam.
LS2 Kask bakabilirsin, kaskın yanında diğer ekipmanları da aksatmamak gerek.
LS2 FF396 modelini almayı düşünüyorum. Diğer ekipmanları da alacağım inşallah. Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Aleykümselam,
Hoşgeldin. 50 cc bir motosiklet başlangıç için işini görecektir.
Bütçen doğrultusunda kapalı bir kask alabilirsin.
Hoşbulduk. Evet ilk motosikletim işimi görecektir. Fiyat ve verdiği performans benim için yeterli. Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Ortam kıpkırmızı
çok gergin
Motorunuz hayırlı olsun.
LS2 çene açılır bir kask alırsan güvenli ve nispeten rahat bir sürüş sağlayabilirsin. Eldiven, dizlik ve montu da orta seviye prohell vb. markalardan tercih edebilirsin.
:cherry:
Teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
mühim biri sanırım,
bu kadar moderatörü bir araya topladığına göre.
eksikler var,
konuya dahil olmayan moderatörler gerekçelerini yazılı olarak bıraksınlar.
yanlarına hafifletici sepetler de alsınlar.
Her insan önemlidir hocam

Biraz kırgındım ama gönlümü yapmaya gelmişler sağ olsunlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Aleyküm selam, kask olarak MT veya Nitro alabilirsin. Fiyatlarına göre güvenlik seviyeleri çok iyi. İkisi de 5 yıldız olmalı, LS2 kaskın da 4 veya 5 yıldız modelleri olabilir.
Mont ve dizliği unutma, botu al desem de almayacaksın
Bot hariç tüm ekipmanları eksiksiz dizeceğim ama bota param kalırsa mutlaka almak isterim

Teşekkür ederim hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Bu kadar moderatör mü varmış biz istek sununca biri bakmıyor �� hoş geldiniz bu arada
Hoşbulduk

.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Bizim bi bukadar da yerin altinda var
:cat::thumleft: